in

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: Ασυγκράτητοι μέσα κι έξω από το νερό…

Με φιλιά που θυμίζουν τις πρώτες μέρες του έρωτά τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου διαψεύδουν τα όσα λέγονται για τα «7 χρόνια φαγούρας» των παντρεμένων ζευγαριών και αποδεικνύουν μπροστά στο φακό του Youweekly.gr ότι η σχέση τους είναι πιο δυνατή από ποτέ.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στην παραλία «Καλό Λιβάδι» στη Μύκονο και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα έζησαν τον έρωτά τους μέσα κι έξω από το νερό, όπως όλα τα ζευγάρια της ηλικίας τους.

DG4A0880

Πιο χαλαροί αλλά και «ελεύθεροι» από κάθε άλλη φορά, μιας και οι γιοι τους Φίλιππος και Μιχαήλ ήταν στα ασφαλή χέρια των παππούδων τους, η Σίσσυ με τον Θοδωρή και τους φίλους τους μετέτρεψαν την απόδραση στο «νησί των Ανέμων» σε πενταήμερη εκδρομή απολαμβάνοντας κάθε λεπτό εκεί!

DG4A1082_1 DG4A1165_1

«Διανύουν μια αληθινά ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους και είναι πιο δεμένοι από ποτέ! Η Σίσσυ χαίρεται πάρα πολύ με την επιτυχία του Θοδωρή στο “X Factor”, όπου συχνά πυκνά δίνει και η ίδια το “παρών”! Ας μην ξεχνάμε ότι είναι και η μεγαλύτερή του θαυμάστρια», δηλώνει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ευτυχισμένου ζευγαριού, που στις 16 Αυγούστου θα συμπληρώσουν 7 χρόνια παντρεμένοι.

DG4A1223_1 DG4A1260_1 Χωρίς τίτλο (1)

Βρήκε έναν φάκελο με 10.600 ευρώ και προσπάθησε να βρει ποιος τον έχασε. Την επόμενη μέρα δέχθηκε ένα τηλεφώνημα.

Θυμάστε τους Γονείς-Τέρατα που άφησαν το παιδί τους Νηστικό μέχρι θανάτου; ΑΥΤΗ είναι η Τιμωρία τους…