Σπάνια Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο: Ετοιμαστείτε για μία Τεράστια Αλλαγή στις 18 Αυγούστου 2016!

Μέσα σε λίγες μέρες, θα γίνει μία έκλειψη σελήνης η οποία θα ακολουθηθεί με μία μεγάλη ενεργειακή αλλαγή. Την Πέμπτη αυτή, 18 Αυγούστου 2016, κοιτάξτε προς τον ουρανό για να γίνετε μάρτυρες αυτού του πανέμορφου γεγονότος!

Οι εκλείψεις σελήνης γίνονται κατά τη διάρκεια της πανσέληνου, όταν ο ήλιος, η σελήνη και η γη είναι σε συζυγία, δηλαδή είναι σε ευθυγράμμιση. Το φεγγάρι θα περάσει πίσω από τον πλανήτη μας και η σκιά του θα σκεπάσει τη σελήνη, βυθίζοντας την στο σκοτάδι.

Η έκλειψη δεν θα είναι ολική και έτσι δεν θα είναι ιδιαίτερα ορατή. Βέβαια, είτε την δείτε, είτε όχι, σίγουρα θα νιώσετε τα αποτελέσματά της.

Η έκλειψη αυτή είναι αξιοσημείωτη γιατί θα γίνει στον αστερισμό του Υδροχόου. Έτσι, η πανσέληνος αυτή θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές μας και μπορούμε να περιμένουμε μία πολύ μεγάλη αλλαγή! Όλοι θα βιώσουν μία αλλαγή με τον δικό τους τρόπο, από μικρή, μέχρι και πολύ μεγάλη.

Κάποιοι θα είναι πολύ ευέξαπτοι, ειδικά αυτοί που δεν έχουν υπομονή. Κάποιοι θα ψάξουν περισσότερη αγάπη, υποστήριξη και προσοχή.

Κάποιοι θα σταματήσουν να νοιάζονται τόσο για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Θα αρχίσουν να παίρνουν μόνοι τους αποφάσεις για τους εαυτούς τους. Εκεί που οι γνώμες των άλλων τους ενοχλούσαν και τους άλλαζαν την ψυχολογία, τώρα δεν θα έχουν πια την ίδια αποπνικτική επίδραση.

Κάποιοι θα αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, αυτογνωσία και θα κάνουν συνειδητά τις επιλογές τους. Σαν αποτέλεσμα, θα μπουν σε μία πιο χαρούμενη και φωτισμένη φάση της ζωής τους, που είναι πάντα μία αναβάθμιση και κάτι καλό!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: sun-gazing.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Υγεία κόλπoυ: Πέντε τροφές πρέπει να καταναλώνουν οι γυναίκες

Η υγεία του κόλπoυ είναι ένα θέμα που απασχολεί συχνά τις γυναίκες, κυρίως λόγω των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις, φλεγμονές και...

Δείτε ΤΙ Συμβαίνει στο Σώμα εάν Τρώτε 2 Κουταλιές Έλαιο Καρύδας τη Μέρα!

Η Dr. Mary Newport έχει μια θεωρία ότι τα σωματίδια κετόνης, τα οποία παράγει το σώμα όταν χωνεύει το έλαιο καρύδας, μπορεί να αποτελούν...

AΥΤH εiναι η αρχαiα γερμανική συνταγή πoυ σώζει ζωές: Πρoλαμβάνει τις λoιμώξεις, ρiχνει τη χoληστερiνη και ενισχύει τo ανoσoπoιητικo!

Aυτή η παλιά γερμανική συνταγή έχει απoδειχθεί… πoλύ χρήσιμη για τη θεραπεiα της αρτηριoσκλήρωσης, τoυ κρυoλoγήματoς και των μoλύνσεων, της χoληστερoλης και τoυ ιλίγγoυ....
close