Σπάνια Έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο: Ετοιμαστείτε για μία Τεράστια Αλλαγή στις 18 Αυγούστου 2016!

Μέσα σε λίγες μέρες, θα γίνει μία έκλειψη σελήνης η οποία θα ακολουθηθεί με μία μεγάλη ενεργειακή αλλαγή. Την Πέμπτη αυτή, 18 Αυγούστου 2016, κοιτάξτε προς τον ουρανό για να γίνετε μάρτυρες αυτού του πανέμορφου γεγονότος!

Οι εκλείψεις σελήνης γίνονται κατά τη διάρκεια της πανσέληνου, όταν ο ήλιος, η σελήνη και η γη είναι σε συζυγία, δηλαδή είναι σε ευθυγράμμιση. Το φεγγάρι θα περάσει πίσω από τον πλανήτη μας και η σκιά του θα σκεπάσει τη σελήνη, βυθίζοντας την στο σκοτάδι.

Η έκλειψη δεν θα είναι ολική και έτσι δεν θα είναι ιδιαίτερα ορατή. Βέβαια, είτε την δείτε, είτε όχι, σίγουρα θα νιώσετε τα αποτελέσματά της.

Η έκλειψη αυτή είναι αξιοσημείωτη γιατί θα γίνει στον αστερισμό του Υδροχόου. Έτσι, η πανσέληνος αυτή θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στις ζωές μας και μπορούμε να περιμένουμε μία πολύ μεγάλη αλλαγή! Όλοι θα βιώσουν μία αλλαγή με τον δικό τους τρόπο, από μικρή, μέχρι και πολύ μεγάλη.

Κάποιοι θα είναι πολύ ευέξαπτοι, ειδικά αυτοί που δεν έχουν υπομονή. Κάποιοι θα ψάξουν περισσότερη αγάπη, υποστήριξη και προσοχή.

Κάποιοι θα σταματήσουν να νοιάζονται τόσο για το τι σκέφτονται οι άλλοι. Θα αρχίσουν να παίρνουν μόνοι τους αποφάσεις για τους εαυτούς τους. Εκεί που οι γνώμες των άλλων τους ενοχλούσαν και τους άλλαζαν την ψυχολογία, τώρα δεν θα έχουν πια την ίδια αποπνικτική επίδραση.

Κάποιοι θα αποκτήσουν περισσότερη αυτοπεποίθηση, αυτογνωσία και θα κάνουν συνειδητά τις επιλογές τους. Σαν αποτέλεσμα, θα μπουν σε μία πιο χαρούμενη και φωτισμένη φάση της ζωής τους, που είναι πάντα μία αναβάθμιση και κάτι καλό!

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Credit: sun-gazing.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Camping: Χρήσιμες συμβουλές για να μην σας λείψει τίποτα!

Το camping έχει πολλούς πιστούς φίλους, καθώς η αίσθηση ελευθερίας που προσφέρει είναι ανεκτίμητη! Μπορεί να μοιάζει απλό, όταν όμως έρθει εκείνη η στιγμή...

Πώς είναι ο κόλπος της γυναίκας που έχει καιρό να κάνει έρωτα

Γίνεται μικρότερος ο κόλπος της γυναίκας μετά από μεγάλη αποχή; Όχι. Ο κόλπος είναι ένα όργανο με μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή. Η μακροχρόνια αποχή μπορεί...

Λαχταριστή τυρόπιτα με φέτα

Προετοιμασία: 20 λεπτά Μερίδες: 6 Υλικά 2 φύλλα σφολιάτα 1 φάκελος πουρές πατάτας MAGGI 500 ml γάλα με πλήρη λιπαρά 250 ml νερό 1 κ.σ. αγελαδινό βούτυρο 200 γρ. φέτα κομμένη σε...
close