Ήταν όλοι εκεί, οι οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί της άτυχης κοπέλας… και στα πρόσωπα τους ήταν χαραγμένος ο πόνος της αναπάντεχης απώλειας.

Σκηνές αρχαίας ελληνικής τραγωδίας εκτυλίχθηκαν το πρωί στον ιερό ναό της Παναγίτσας στο Μασταμπά όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην Μαρία Γεωργιάδη που έφυγε στα 33 της χρόνια ξαφνικά λίγο αφότου άφησε τα παιδιά της στο σχολείο.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Ήταν όλοι εκεί, οι οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι και οι γνωστοί της άτυχης κοπέλας και στα πρόσωπα τους ήταν χαραγμένος ο πόνος της αναπάντεχης απώλειας.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της άτυχης κοπέλας που άφησε πίσω της δυο μικρά παιδιά …

Στην κηδεία της άτυχης κοπέλας ήταν επίσης ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Β. Λαμπρινός, ο πρώην και ο νυν πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Ν. Φακουρέλης και Γ. Ρασούλης αντίστοιχα, ο αντιπρόεδρος και μέλη του διοικητικού συμβουλίου. (ο σύζυγος είναι εργαζόμενος της Δημοτικής Επιχείρησης)

cretalive.gr
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...