“Είσαι ο Άγγελός μας! Ο Θεός να…” – “Έσπασε” η καρδιά της Στέλλας Μιζεράκη με τον χαμό του Πάνου Ζάρλα! Μόλις έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Μετά από κάποιες ώρες σιωπής η πρώην σύντροφος του Πάνου Ζάρλα αποφάσισε να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο, δημόσια, έναν άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή της και άφησε το δικό του αξεπέραστο σημάδι!Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram του είπε “αντίο”:

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες…Αυτό ήταν το τραγούδι μας…Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες. Μπορώ να μιλάω συνεχως για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατι αξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου.Είσαι ο Άγγελος μας!!»

youweekly.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...