Είναι γνωστό ότι ό,τι συμβαίνει μέσα στην κουζίνα, μένει στην κουζίνα. Ειδικά στις επαγγελματικές. Αν και καμιά φορά βγαίνει και στον κόσμο, αφού πρέπει να σερβιριστεί. Κάτι τέτοιο έγινε στο 10ο επεισόδιο του MasterChef.

Ο υποψήφιος Μάριος Βραχάτης, η ιστορία του οποίου είχε συγκινήσει κριτές και κόσμο γιατί είχε περάσει κάποιο χρόνο της ζωή του στον δρόμο, έκανε το αναπάντεχο στο τελευταίο πιάτο που έπρεπε να σερβίρει. Το γλυκό με τα κρουασάν και το σιρόπι σοκολάτας.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Πάνω στην πίεση του χρόνου για να παραδωθεί το τελευταίο γαλλικό πιάτο, έπιασε ένα κρουασάν από αυτά που είχαν πετάξει και το βούτηξε στη σοκολάτα με σκοπό να το σερβίρει.

Η συνυποψήφιά του Νικολέττα έγινε έξαλλη θεωρώντας ότι είναι τελείως αντιεπαγγελματικό, παρότι δεν έχει μπει σε επαγγελματική κουζίνα.

Για τον Μάριο ήταν απλά μία κίνηση για να σώσει ένα πιάτο και τη δικαιολόγησε όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.


dailymedia.gr
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...