Το άρθρο που ακολουθεί είναι μια σειρά γεγονότων που θα μας θυμίσει…
ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ που φτάσαμε στο σημερινό μας χάλι σαν λαός. Δεν είναι πολιτικό άρθρο, ούτε βέβαια θέλει να κάνει προπαγάνδα. Απλά φίλε έλληνα πρέπει κάπου κάπου να σου θυμίζουν την αλήθεια, όσο πικρή κι αν είναι.

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΧΑΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Ο πρώην πρωθυπουργός δεν της έκανε τα χατίρια γι’ αυτό και οι Γερμανοί ποτέ δεν χώνεψαν τον Κώστα Καραμανλή. Ποτέ του δεν τα πήγε καλά με την Άνγκελα Μέρκελ, η οποία πάντα είχε απέναντι στην Ελλάδα μία τάση αυταρχισμού και υποτέλειας.

Η κακή χημεία μεταξύ των δύο ηγετών άρχισε να φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού όταν ο Καραμανλής πήρε όπλα για τις Ένοπλες Δυνάμεις από την Γαλλία.

ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΟ “ΑΝΟΙΓΜΑ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ.

Οι Αμερικανοί αντιμετώπιζαν με μεγάλη δυσπιστία και ανησυχία το άνοιγμα του Καραμανλή προς τη Ρωσία. Η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα έστειλε ένα τηλεγράφημα στις 19 Δεκεμβρίου 2007 ύστερα απο την επίσκεψη του Καραμανλή στη Μόσχα με τον τίτλο «Ο Ελληνας πρωθυπουργός στη Μόσχα. Η ρητορεία (εξ’ όσων φαίνεται) δεν συνάδει με τις πράξεις». Το τηλεγράφημα αναφέρεται στη συμφωνία Καραμανλή – Πούτιν για συνεργασία στον αμυντικό τομέα, η οποία όμως δεν πήρε συγκεκριμένο χαρακτήρα. Η πρεσβεία υπενθύμισε βέβαια ότι λίγο πριν το ΚΥΣΕΑ είχε αποφασίσει την αγορά μερικών εκατοντάδων θωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού τύπου ΒΜΡ3 απο την Ρωσία.

“ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ” ΑΓΩΓΟΣ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Δεδομένου ότι η ελληνική οικονομία είναι σταθερά προσδεδεμένη στο άρμα μιας διεθνούς πετρελαϊκής οικονομίας, χωρίς ιδιαίτερες επιδόσεις στον τομέα των εναλλακτικών και ήπιων μορφών ενέργειας, η παρουσία του αγωγού θα απέφερε σαφή γεωστρατηγικά οφέλη στην Ελλάδα. Τα κυριότερα από αυτά τα οφέλη επικεντρώνονταν στην αναβάθμιση του στρατηγικού ρόλου της χώρας μας στον τομέα της ενέργειας διεθνώς, ενώ σε εσωτερικό επίπεδο θα αναδείκνυαν τη στρατηγική σημασία της Θράκης. Συχρώνως η Ελλάδα θα άρχιζε να παράγει και να βγάζει επιτέλους δικά της χρήματα.

Αυτό όμως ΚΑΠΟΙΟΙ δεν το ήθελαν, γιατί απο την στιγμή που η Ρωσία θα είχε τόσο τεράστια συμφέροντα στην ελλάδα, φυσικό ήταν να φροντίσει απόλυτα και την ΑΣΦΑΛΕΙΑ της ελλάδας.
1) Σε μια νύχτα μέσα θα γρεμιζόταν ο ΜΥΘΟΣ του “μπαμπούλα Τουρκία”
2) Θα πετάγονταν εκτός ελληνικής αγοράς, ΟΛΟΙ οι φίλοι & σύμμαχοι μας που μας πουλούν οπλικά συστήματα.
3) Ποιος ανα το κόσμο, θα τα έβαζε μετά με τα συμφέροντα του Πούτιν;;;

ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΛΕΟΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

Ήταν τότε που ο πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής είπε ΟΧΙ στην είσοδο της FYROM στο ΝΑΤΟ βάζοντας βέτο μέχρι να επιλυθεί μέσω διαπραγματεύσεων το μείζον για την Ελλάδα θέμα της ονομασίας του κράτους αυτού.

Ακολούθησαν έντονες αντιδράσεις τόσο απ’ τα Σκόπια, όσο και από τους περισσότερους εταίρους μας το ΝΑΤΟ, χωρίς ωστόσο σε καμιά περίπτωση να αλλάξει αυτή η τοποθέτηση της ελληνικής κυβέρνησης. Ίσα-ίσα μάλιστα, η τότε κυβέρνησή μας έκανε σαφές ότι την ίδια στάση θα τηρήσει και σε ό,τι αφορά στις σχέσεις της FYROM με την Ε.Ε.

Για όσους είχαν παρακολουθήσει τα γεγονότα τότε είναι γνωστό, ότι το κλίμα που είχε διαμορφωθεί για την ελληνική κυβέρνηση πριν τη σύνοδο του Βουκουρεστίου ήταν από πολύ βαρύ έως εχθρικό.

ΟΧΙ δεν τον απείλησαν με την ζωή των παιδιών του και της οικογένειάς του. Έκαναν κάτι πολύ χειρότερο, που ενώ όλοι το είδαμε και το ζήσαμε, δεν το πήραμε καθόλου χαμπάρι.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.

Μεγάλες ταραχές του Δεκεμβρίου 2008 απο την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, οι οποίες ακολούθησαν το συμβάν της δολοφονίας του δεκαπεντάχρονου Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου από ειδικό φρουρό της Ελληνικής Αστυνομίας. Καιγόταν η Ελλάδα απο άκρη σε άκρη. Οι ταραχές αυτές χαρακτηρίσθηκαν από μερίδα του τύπου και των πολιτικών κομμάτων ακόμη και ως εξέγερση.Ο πραγματικός χαρακτήρας των γεγονότων έγινε αντικείμενο πολιτικής και κοινωνικής τριβής και διχογνωμιών σχετικά με τη φύση και τα αίτιά τους.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Η προκήρυξη πρόωρων εκλογών ανακοινώθηκε αιφνίδια από τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος. Μία μέρα πριν, γύρω στους 40 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του Β΄ Θερινού Τμήματος της Βουλής είχαν επιχειρήσει να συνομιλήσουν με τον πρωθυπουργό και να τον μεταπείσουν να μην προκηρύξει εκλογές. Τελικά έπειτα από παρέμβαση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. η κίνηση δεν ολοκληρώθηκε. Την επόμενη μέρα, ο πρωθυπουργός συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, για να του ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Με το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” που πέταξε ο Γ.Α.Π. πήρε με 60% της εκλογές. Ποιοι λοιπόν τον ψήφισαν κύριοι; Εμείς οι ίδιοι το κάναμε και εμείς υπογράψαμε την καταδίκη μας και τη σημερινη μας κατάντια.

tro-ma-ktiko.blogspot.gr
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...