Μετά από μια σειρά ανεξιχνίαστων φόνων στη Φλόριντα, οι αρχές εξέδωσαν ανακοίνωση για τα μέλη της κοινότητας. “Είστε πιθανοί ύποπτοι ή θύματα”.

«Σε αυτό το σημείο όλοι είναι ύποπτοι» δήλωσε ο επικεφαλής των αρχών Brian Dugan απευθυνόμενος στους 400 κατοίκους της κοινότητας. Είχαν βρεθεί όλοι στη συνέντευξη Τύπου για μια σειρά ανεξιχνίαστων φόνων που έγιναν τις τελευταίες μέρες.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Οι αστυνομικοί στην Τάμπα εξακολουθούν να ψάχνουν για τον άνθρωπο πίσω από τις 3 δολοφονίες σε μια γειτονιά. Τα θύματα δεν έχουν εμφανή σχέση μεταξύ τους εκτός από το γεγονός πως δολοφονήθηκαν σε απόσταση μισού μιλίου τις τελευταίες μέρες.

«Όλοι θέλουν να ξέρουν. Υπάρχει serial killer; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα», τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας Brian Dugan. Ελπίζουν ότι οι έρευνες θα φέρουν πρόσθετες απαντήσεις στο ανατριχιαστικό μυστήριο.

«Δεν ξέρουμε ποιος ήταν. Αυτή είναι η αλήθεια. Ξέρουμε ότι έχουν δολοφονηθεί 3 άνθρωποι σε απόσταση μισού μιλίου σε 10 μέρες. Περπατούσαν όλοι μόνοι τους».

newsbomb.gr

[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...