Τα ξημερώματα της Κυριακής κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο σοκ προκαλώντας οργή, αποτροπιασμό αλλά και πολλές αντιδράσεις. Ειδικότερα, φαντάροι σε στρατόπεδο της Κόνιτσας Iωαννίνων πέταξαν ζωντανό σκύλο σε γκρεμό και ανέβασαν το βίντεο στο Facebook.

Δείχνει δύο στρατιώτες του ελληνικού στρατού να αρπάζουν ένα σκυλάκι, να το κακοποιούν και στη συνέχεια να το πετούν σε έναν γκρεμό.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό με τους δύο φαντάρους που βλέπουμε να πιάνουν το ατυχο σκυλάκι και να το πετάνε στο γκρεμό έγινε πριν από 4 μήνες περίπου στο 583 τάγμα στην Κόνιτσα. στο επιτηρητικό φυλάκι Πληκατίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για στρατεύσιμους που απολύθηκαν από την μονάδα της Ηπείρου, όπου υπηρετούσαν τη θητεία τους.
Γεωργιος Κοσμιδης εγω προσπαθω ολη μερα να ρωτησω τον υπευθυνο της μοναδας αν το σκυλακι ζειι και δεν το σηκωνουν.το τηλεφωνο ειναι 2655022205 ταγμα προκαλυψης 583 κονιτσα Δημήτρης Παπαγιαννίδης Το ζωο ειναι ζωντανο. Τα ζωα εχουν ταυτοποιηθει και θα πανε δικαστηριο.

Τωρα που θα φας το 10χιλιαρο προστιμο, θα το καταλαβεις καλα. Stefanos Grefrai ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.. αυτα ειναι τα ονοματα των τερατων Νικος Τζουνας Γιωργος Χαριτος 583 ΤΑΓΜΑ ΠΡΟΚΑΛΥΨΗΣ Κόνιτσα, Κόνιτσα, 44100, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Κατηγορία Ένοπλες Δυνάμεις 2655022205 Και Βασίλης Τζωρας το τερας που τραβάει βίντεο! Giorgos Koutmoi Λοιπόν αυτοί οι 2 σκατοφλωροι έκαναν ότι βλέπετε στο βίντεο σε ένα αθώο κούταβι. Παρακαλώ την φιλοζωικη ομάδα Γρεβενών αλλά και τους μάρτυρες να κάνουν κάτι.

Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα πρώτον γιατί είμαστε πολλοί και δεύτερον τι να φοβηθείς από 2 χτηκιαρικα ???? Παρακαλώ όλοι κοινοποίηση και μηνύματα στην φιλοζωικη Γρεβενών. Επίσης οι μάρτυρες για όνομα του Θεού μηνυστε τους. Και το οικονομικό μην σας απασχολεί όλοι θα δώσουμε. Δεν γνωρίζω αυτά τα καθάρματα πάρα όλα αυτά έχω μιλήσει με το παιδί που πρώτο ανέβασε το βίντεο που τους γνωρίζε

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος Γιώργος Χαρίτος Άρτα.Σε περίπτωση που σβήσει το προφίλ του εδώ να βλέπεται την μάπα του! Όποιος τον πετύχει του σπάει και από κάτι!


press-gr.com
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...