Με σκοπό να καταστείλουν και να μειώσουν τον πόνο απο τα κατάγματα οι γιατροί έχουν χορηγήσει φαρμακευτική αγωγή στον ηθοποιό προκειμένου να περάσει σήμερα μια απο τις δυσκολότερες νύχτες της ζωής του.

«Το σοκ του Λεωνίδα είναι μεγάλο» μας λέει φίλος του, που έχει επικοινωνία με την οικογένειά του και συνεχίζει:(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

«Πέρα απο τα κατάγματα, με το πιο σημαντικό αυτό κοντά στο ισχίο, ο Λεωνίδας είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Είναι σε σοκ μιας και παρά το γεγονός ότι φορούσε κράνος φοβήθηκε πολύ. Είχε ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις η χρονιά, με γυρίσματα σε σειρά και θέατρο, φούλ πρόγραμμα και τώρα πρέπει να δεί τι θα κάνει».

Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του ηθοποιού στο Newsbomb οι επεμβάσεις θα γίνουν τις επόμενες ημέρες μιας και πρέπει να υποχωρήσουν τα αιματώματα απο τα πολαπλά χτυπήματα.

Είναι προφανές πώς γι΄αυτό τον λόγο οι γιατροί προσπαθουν να μειώσουν τον πόνο απο τις κακώσεις.

Αναδημοσίευση από Nassos Blog
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...