Το Αγοράκι δεν ξέρει ακόμα τον Τρόμο που το Περιμένει. Αυτό που Συνέβη στη Μητέρα του είναι ο απόλυτος Εφιάλτης

Η μέρα που η Tricia Somers, μια 45χρονη μητέρα σε τελικό στάδιο καρκίνου του ήπατος, γνώρισε μια νοσοκόμα με το ίδιο όνομα, ήξερε ότι η ζωή της θα άλλαζε για πάντα.

«Μπήκε στο δωμάτιο και ένιωσα ένα αίσθημα παρηγοριάς να με καταλαμβάνει,» εξομολογείται η Somers. «Ήταν παράξενο. Δεν είχα ποτέ ένα τέτοιο αίσθημα και σκέφτηκα ότι εκείνη θα με φρόντιζε,» συνεχίζει η ίδια. Αναφέρεται στην Tricia Seaman, ως τον «άγγελό» της. Μετά 14 χρόνια εργασίας στο νοσοκομείο, οι περισσότεροι ασθενείς δηλώνουν ότι η συγκεκριμένη νοσοκόμα έχει κάτι το ιδιαίτερο.

1

Όταν οι γιατροί είπαν στην Tricia ότι δεν της έμενε πολύς χρόνος ακόμα για να ζήσει, η πρώτη της σκέψη ήταν ο γιος της. Τι θα γινόταν με τον Wesley; Ήταν μόλις ένα παιδί 8 ετών και δεν υπήρχε κάποιος άλλος να τον φροντίζει, μιας και η Tricia είχε μονογονεϊκή οικογένεια. Αλλά η Somers ήταν αποφασισμένη και βρήκε μια μοναδική λύση για την κατάστασή της, ζητώντας από την αγαπημένη της νοσοκόμα, την Tricia Seaman, να φροντίσει τον γιο της: «Αν πεθάνω, θα μεγαλώσεις το γιο μου;»

2

Αρχικά, η Tricia δεν ήξερε τι να απαντήσει. Στην τελική, δεν γνώριζε και τόσο καλά αυτή τη γυναίκα! Είχε ήδη τέσσερα παιδιά, πως θα μεγάλωνε ένα άγνωστο παιδί; «Δεν ήξερα τι να απαντήσω εκείνη τι στιγμή,» θυμάται η Seaman. «Της είπα ότι ένιωσα κολακευμένη που μου το ζήτησε. Προσπάθησα να είμαι διπλωματική, αλλά τα πάντα μέσα μου έλεγαν “Ναι, θα το κάνω’».

Όταν η Seaman μίλησε με τον σύζυγό της Daniel για την ιδέα να υιοθετήσουν τον Wesley, της απάντησε απλά, «Πρέπει να κάνουμε κάτι για να βοηθήσουμε αυτή τη γυναίκα.»

3

Όταν η μητέρα του Wesley έγινε αρκετά αδύναμη να περπατήσει και να πάει το γιο της στο σχολείο, η νοσοκόμα αποφάσισε να υποδεχτεί και τους δύο στο σπίτι της. «Δεν μπορώ να είμαι πλέον νοσοκόμα σου. Είμαι η οικογένειά σου πλέον,» της είπε.

4

Αν και οι γιατροί πίστευαν ότι είχε μόνο ένα μήνα ζωής, με τη φροντίδα που έλαβε, η Somers βελτιώθηκε και μπόρεσε να περπατήσει ξανά με τη βοήθεια μπαστουνιού. Όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων της Somers και του γιου της, μπόρεσαν να πάνε διακοπές εκείνο το καλοκαίρι. Αλλά δυστυχώς, η ασθένεια της Tricia την νίκησε και απεβίωσε τον Δεκέμβριο. Όμως μπόρεσε να ζήσει τους τελευταίους μήνες έχοντας στο πλευρό της άτομα που την αγαπούσαν και ο γιος της απέκτησε μια νέα οικογένεια.

«Είναι πολύ έξυπνο αγόρι. Θέλουμε να σπουδάσει και να γίνει επιτυχημένος και ξέρω ότι δε θα είναι μόνος. Έχει οικογένεια,» αναφέρει η Tricia Seaman.

Παρακολουθήστε την συγκινητική ιστορία των δύο γυναικών στο βίντεο που ακολουθεί:


Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι αποκαλύπτουν τα Aέρια μας για την Yγεία μας!

Υπάρχει ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μάθετε αν είστε εντελώς υγιείς. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα αέρια σας. Μπορεί...

Τί μπορείτε να πάθετε από το συνδυασμό ποπ κορν + αναψυκτικό στο σινεμά;

Μελέτη από το αμερικανικό Κέντρο Επιστήμης για το Δημόσιο Συμφέρον (CSPI) που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, φέρνει «κακά» νέα για τους λάτρεις του ποπ...

ΕΤΣΙ θα κάνετε τα φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά σας να διαρκούν πολύ Περισσότερο!

Μερικές φορές είμαστε τόσο απασχολημένοι που ξεχνάμε ότι έχουμε φρέσκα τρόφιμα στο ψυγείο μας και φυσικά δεν τα καταναλώνουμε. Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό...
close