in

Το δέρμα του έλιωνε μέρα με τη μέρα. Τότε η μητέρα του κατάλαβε πως αυτό που έφταιγε ήταν…

Η Stephanie Smith πήγε τον γιο της, Isaiah, σε δεκάδες γιατρούς στην προσπάθειά της να βρει θεραπεία για την κατάσταση της επιδερμίδας του που του προκαλούσε αφόρητους πόνους.
Ευτυχώς και για τους δύο όμως, η λύση δόθηκε χάρη στο μητρικό της ένστικτο…

Σύμφωνα με την Mirror, ο Isaiah αρχικά εμφάνισε εξανθήματα όταν ήταν τριών μηνών που μετατρέπονταν σε κόκκινες φουσκάλες, όταν ερχόταν σε επαφή με αρώματα ή ακόμη και μαλακτικό ρούχων.

mwraki1

Ένας από τους γιατρούς είπε στην Stephanie ότι ο Isaiah υπέφερε από έκζεμα και τους συνταγογράφησε στεροειδή. Τα εξανθήματα εξαφανίστηκαν για λίγο, αργότερα όμως επέστρεψαν σε χειρότερη μορφή με αποτέλεσμα να πάρει και άλλα στεροειδή το μωρό. Ήταν ένας φαύλος κύκλος δίχως τέλος…

mwraki3

Μετά από λίγο καιρό έχασε τα μαλλάκια του και έγινε ληθαργικός…

Όλοι οι γιατροί που επισκέφθηκα μου είπαν πως επρόκειτο για έκζεμα και μάλιστα μου απαγόρευσαν να τον θηλάζω γιατί η πρωτεΐνη του γάλακτος θα χειροτέρευε την κατάστασή του.

Ύστερα από 5 μήνες «θεραπείας», ένα πολύ άσχημο επεισόδιο κατέληξε σε κατακόκκινες πληγές και ο μικρός μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο όπου του έδωσαν περισσότερα και πιο ισχυρά στεροειδή. Το δέρμα του φάνηκε να καθαρίζει κάπως, αλλά 48 ώρες αργότερα οι πληγές επανεμφανίστηκαν και ο Isaiah δε σταματούσε να ουρλιάζει από τους πόνους.

Στην προσπάθειά τους να τον βοηθήσουν, η οικογένειά του κλείστηκε στο σπίτι: απέφευγαν τους πάντες και τα πάντα που θα μπορούσαν να προκαλέσουν λοίμωξη, κάλυπταν το πρόσωπο και τα χέρια του με χειρουργικές γάζες για να μην ξύνετε στον ύπνο του και χειροτερεύει την κατάσταση. Οι μόνες φορές που έμοιαζε να ανακουφίζεται κάπως ήταν στο μπάνιο, οπότε η μητέρα του περνούσε ολόκληρες ώρες μαζί του στην μπανιέρα, αφήνοντας το νερό απλά να τρέχει στο δερματάκι του.

Απεγνωσμένη να βρει απαντήσεις, η Stephanie στράφηκε στο διαδίκτυο και σύντομα ανακάλυψε πως και άλλα παιδιά είχαν το ίδιο πρόβλημα με τον γιο της.

Εν τέλει, όλα είχαν να κάνουν με τα στεροειδή και τις παρενέργειες που είχαν στο δέρμα όταν τα διακόπταμε.

mwraki2

λοιπόν να συνεχίσει με τη «θεραπεία» των γιατρών, ακολούθησε το ένστικό της, του έκοψε τα στεροειδή και άρχισε να φτιάχνει τα δικά της ομοιοπαθητικά βάλσαμα.

Τελικά, ο καλύτερος συνδυασμός ήταν λεμονόχορτο και ψευδάργυρος, ενώ σύντομα άρχισε να βλέπει μέρη του δέρματός του καθαρίζουν εκεί που εφάρμοζε την αλοιφή και μάλιστα κατέγραφε την πρόοδό του βγάζοντας συνεχώς φωτογραφίες. Ύστερα από 10 μήνες, όχι μόνο το δέρμα του είχε καθαρίσει, αλλά πλέον δεν είχε καμία αλλεργική αντίδραση σε αρώματα ή άλλα προϊόντα όπως το μαλακτικό.

Χάσαμε τον πρώτο χρόνο της ζωή τους γιατί δε μπορούσαμε καν να τον αγγίξουμε. Δε μπορούσα να αγκαλιάσω και να φιλήσω το παιδί μου! Πλέον δεν τον αφήνω από τα χέρια μου!

Πηγή

Ξεφουσκώστε χωρίς δίαιτα σε 10 ημέρες!

Γνωστά παυσίπονα αυξάνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικού και εμφράγματος