Το Εκμεδάκι της Τεμπέλας. Λαχταριστό γλυκάκι που ετοιμάζετε σε μηδέν χρόνο χωρίς κόπο.

Υλικά

400 γρ κανταΐφι,
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης,
1 κουτί Γκαρνί Γιώτης,
250 γρ Βιτάμ λιωμένο

Για το σιρόπι

800 ml νερό,
800 γρ ζάχαρη,
λίγο χυμό λεμόνι

Τι κάνουμε

Ανοίγουμε πολύ καλά με τα χέρια μας το κανταΐφι και το βάζουμε στο ταψί

Περιχύνουμε πάνω στο κανταΐφι το λιωμένο Βιτάμ και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα

Όσο ψήνουμε το κανταΐφι ετοιμάζουμε και το σιρόπι

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και το χυμό λεμόνι και βράζουμε για 5 λεπτά

Όταν θα βγάλουμε το κανταΐφι από το φούρνο το σιρόπι μας πρέπει να είναι έτοιμο και ζεστό και το περιχύνουμε με μια κουτάλα πάνω στο ζεστό κανταΐφι

Αφήνουμε να κρυώσει καλά

Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής ακολουθώντας τις οδηγίες

Απλώνουμε την κρέμα πάνω στο κανταΐφι

Ετοιμάζουμε και τη σαντιγί ακολουθώντας πάλι τις οδηγίες

Απλώνουμε τη σαντιγί πάνω από την κρέμα

Εύκολο και πεντανόστιμο!!!

igastronomie.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πανεύκολο Cheesecake Νουτέλας με φουντούκια!

Υπέροχο και πανεύκολο Cheesecake Nutella’s, με μπισκοτένια βάση,γαρνιρισμένο με φουντούκια. Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό που θα ενθουσιάσει τους μικρούς και...

Άσκηση σανίδα: 4 λεπτά και 28 ημέρες για να μεταμορφώσετε το σώμα σας

Είναι πρόκληση! Έχει ήδη γίνει από πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, και βελτιώνει το σώμα σας. Οι πιο σημαντικές ασκήσεις για την ενίσχυση του...

Έχετε φουσκάλες στα πόδια;; Πρέπει να τις ανοίξετε ή ΟΧΙ;; Δείτε την απάντηση ΕΔΩ!

Οι ενοχλητικές φουσκάλες εμφανίζονται στα πόδια λόγω… τριβής και επακόλουθης φθοράς της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος… Στη συνέχεια, συγκεντρώνεται στο σημείο υγρό και σχηματίζεται η φουσκάλα,...
close