Το Εκμεδάκι της Τεμπέλας. Λαχταριστό γλυκάκι που ετοιμάζετε σε μηδέν χρόνο χωρίς κόπο.

Υλικά

400 γρ κανταΐφι,
2 φακελάκια κρέμα ζαχαροπλαστικής Γιώτης,
1 κουτί Γκαρνί Γιώτης,
250 γρ Βιτάμ λιωμένο

Για το σιρόπι

800 ml νερό,
800 γρ ζάχαρη,
λίγο χυμό λεμόνι

Τι κάνουμε

Ανοίγουμε πολύ καλά με τα χέρια μας το κανταΐφι και το βάζουμε στο ταψί

Περιχύνουμε πάνω στο κανταΐφι το λιωμένο Βιτάμ και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα

Όσο ψήνουμε το κανταΐφι ετοιμάζουμε και το σιρόπι

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και το χυμό λεμόνι και βράζουμε για 5 λεπτά

Όταν θα βγάλουμε το κανταΐφι από το φούρνο το σιρόπι μας πρέπει να είναι έτοιμο και ζεστό και το περιχύνουμε με μια κουτάλα πάνω στο ζεστό κανταΐφι

Αφήνουμε να κρυώσει καλά

Ετοιμάζουμε την κρέμα ζαχαροπλαστικής ακολουθώντας τις οδηγίες

Απλώνουμε την κρέμα πάνω στο κανταΐφι

Ετοιμάζουμε και τη σαντιγί ακολουθώντας πάλι τις οδηγίες

Απλώνουμε τη σαντιγί πάνω από την κρέμα

Εύκολο και πεντανόστιμο!!!

igastronomie.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πώς θα κάνετε άμεσα αποτοξίνωση στο λεμφικό σας σύστημα

Γνωρίζετε τι είναι και τι κάνει το λεμφικό σας σύστημα; Αν όχι, μην απογοητεύεστε, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει καν ότι υπάρχει...

Εκατομμύρια Άτομα Δεν Λαμβάνουν Διάγνωση για Θυρεοειδή. Αυτά είναι τα Συμπτώματα που ΔΕΝ Πρέπει να Αγνοήσετε!

Οι περισσότεροι ανησυχούν για τις διάφορες πτυχές της υγείας τους, όπως η λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου τους, αλλά δεν φαίνεται...

Τι είναι το μέλι Μανούκα και γιατί πωλείται σαν χρυσός;

Το Manuka έχει χρησιμοποιηθεί παραδοσιακά από τη φυλή των Μαορί, ιθαγενών της Νέας Ζηλανδίας, για πολλές γενιές, ως παραδοσιακή θεραπεία για κοινές ασθένειες του...
close