Αρχική Κοινωνία Το «χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση- Το αστρονομικό ποσό που θα δώσει στον Ντόντα

Το «χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση- Το αστρονομικό ποσό που θα δώσει στον Ντόντα

0
Το «χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση- Το αστρονομικό ποσό που θα δώσει στον Ντόντα

«Χρυσό» θα πληρώσει το διαζύγιό της με τον Αλβάρο Ντε Μριάντα Νέτο η Αθηνά Ωνάση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι το 2005 όπου παντρεύτηκε είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο. Οι δικηγόροι της Αθηνάς εξετάζουν τώρα όλα τα ενδεχόμενα και έχουν ξεσκονίσει την περιουσία του ζευγαριού που έχει αποκτηθεί μετά τον γάμο, έτσι ώστε η Αθηνά Ωνάση να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

Το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν όταν παντρεύτηκαν ανήκει στην τρίτη κατηγορία, δηλαδή ότι το ζευγάρι κρατάει χωριστά την ατομική του περιουσία πριν τον γάμο και στην συνέχεια υπέγραψαν άλλο ένα συμφωνητικό για την περιουσία που θα αποκτούσαν κατά την διάρκεια του γάμου.

Σε περίπτωση που το ζευγάρι έφτανε στο διαζύγιο-άσχετα με το ποιος θα το ζητούσε- ο άλλος θα έχανε το 50% της περιουσίας του άλλου αλλά θα έπαιρνε ένα εφάπαξ ποσό για τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι. Το ποσό αυτό ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου και αφορά αποκλειστικά και μόνο την περιουσία της Αθηνάς και όχι τις κοινές επαγγελματικές κινήσεις που έκαναν κατά τη διάρκεια του γάμου. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν πολλά ακόμα ζητήματα που αφορούν τις κοινές επιχειρηματικές κινήσεις που έκαναν στα έντεκα χρόνια γάμου τους, το οποία και εξαιρούνται από τα όσα ορίζει το ιδιωτικό προγαμιαίο συμφωνητικό.

Αυτό σημαίνει ότι η Αθηνά θα χρειαστεί να πληρώσει συνολικά 45 εκατομμύρια δολάρια. Θα δώσει στον Ντόντα το ποσό που ορίζει το προγαμιαίο συμβόλαιο, δηλαδή 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα για κάθε χρόνο γάμου, και επιπλέον το 50% από τα 60 εκατομμύρια που αξίζει η εταιρεία τους, δηλαδή ακόμη 30 εκατομμύρια δολάρια. Όμως, η χρυσή κληρονόμος θα κληθεί να πληρώσει ακόμη περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια για δικαστικά έξοδα.

govastileto.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.