Μόλις του έκαναν τομογραφία, οι γιατροί του είπαν ότι έχει 30 λεπτά ζωής

Ο Luis Ortiz αποφάσισε να ζητήσει επαγγελματική βοήθεια, αφού τις προηγούμενες ημέρες υπέφερε από δυνατό πονοκέφαλο. Ο 26χρονος δεν είχε ξαναζήσει κάτι τέτοιο, και ήξερε ότι κάτι πήγαινε στραβά.Αυτό που δεν περίμενε, ωστόσο, να ακούσει ήταν ότι είχε 30 λεπτά ζωής. Ένιωθε πολύ έντονο πόνο επειδή κάτι αηδιαστικό ζούσε στον εγκέφαλό του.

Ένας κεστοειδής σκώληκας είχε καταφέρει να περάσει στον εγκέφαλό του άντρα. Οι γιατροί παράτησαν ό, τι έκαναν ώστε να εκτελέσουν το επικίνδυνο χειρουργείο.

51107

Ο κεστοειδής σκώληκας έκοψε το οξυγόνο από τον εγκέφαλό του, αλλά ως εκ θαύματος, ο Ortiz τα κατάφερε. Αν και ακόμα είναι συγκλονισμένος από το μαρτύριο που πέρασε, οι γιατροί λένε ότι θα επανέλθει σε χρόνο μηδέν.

Φανταστείτε για ένα δευτερόλεπτο να σας ενημερώνουν ότι έχετε 30 λεπτά ζωής. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τρομακτικό από αυτό.

Είμαστε απλά χαρούμενοι που αυτός ο τυχερός τύπος τα κατάφερε!

Credit: creepybasement.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...