Υποφέρετε από Διαβήτη; Απλά βράστε αυτά τα Φύλλα και Καταπολεμήστε τον Χωρίς Φάρμακα!

Ο διαβήτης είναι μια από τις πιο κοινές ασθένειες του 21ου αιώνα. Συμβαίνει όταν το πάγκρεας σταματά να παράγει ινσουλίνη ή όταν το σώμα δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την ινσουλίνη σωστά.

Τα κοινά συμπτώματα του διαβήτη περιλαμβάνουν:

Συχνή ούρηση, ιδιαίτερα τη νύχτα Αίσθημα δίψας όλη την ώρα Χωρίς λόγο απώλεια βάρους Κνησμός των γεvvητικών οpγάνων Κοψίματα και πληγές που επουλώνονται αργά Θολή όραση Συνεχής κόπωση

Το ανησυχητικό πράγμα με τον διαβήτη, είναι ότι προκαλεί πάντοτε μια σειρά από άλλες επιπλοκές υγείας, συμπεριλαμβανομένων: κακή όραση, αδυναμία, τύφλωση, νευρική βλάβη, νεφρική ανεπάρκεια, καρδιακή νόσο, στuτική δυσλειτουργία (στους άνδρες) κ.λπ.

Υπάρχουν 3 τύποι διαβήτη:

Ο Διαβήτης τύπου 1 ή νεανικός διαβήτης, εμφανίζεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται και σκοτώνει τα βήτα κύτταρα του παγκρέατος που παράγουν ινσουλίνη.

Ο Διαβήτης τύπου 2 ή διαβήτης των ενηλίκων, εμφανίζεται όταν ο οργανισμός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει σωστά την ινσουλίνη που εκκρίνεται ή όταν το πάγκρεας δεν παράγει αρκετή ινσουλίνη.

Ο Διαβήτης κύησης εμφανίζεται κατά την εγκυμοσύνη, κυρίως κατά το δεύτερο τρίμηνο.

Μπορεί να έχετε συναντήσει πολλές φυσικές θεραπείες που μπορούν να ρυθμίζουν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, αλλά η συνταγή που σας προτείνουμε εδώ είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές.

Οδηγίες:
Πάρτε 10-15 τρυφερά φύλλα μάνγκο, το οποίο θα πλύνετε καλά. Βράστε τα σε λίγο νερό και στη συνέχεια αφήστε τα «ήσυχα» μέχρι την επόμενη ημέρα. Στραγγίξτε τα το πρωί και πιείτε το ζουμί με άδειο στομάχι. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να πάρετε το φάρμακο για 2-3 μήνες.

Εναλλακτικά, μπορείτε πρώτα να στεγνώσετε τα φύλλα σε ένα σκοτεινό μέρος και να τα θρυμματίσετε σε σκόνη. Η συνιστώμενη ημερήσια δόση είναι μισό κουταλάκι του γλυκού, δύο φορές την ημέρα.

Τα φύλλα του μάνγκο είναι πλούσια σε βιταμίνες, ένζυμα, αντιοξειδωτικά και πολλά άλλα μεταλλικά στοιχεία, το οποίο σημαίνει ότι είναι ευεργετικά για τη γενική υγεία σας. Εκτός από τη ρύθμιση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σας, μπορούν επίσης να αντιμετωπίσουν τον πυρετό, το κρυολόγημα, την διάρροια, την αϋπνία, τη φλεβίτιδα, το άσθμα και τη βρογχίτιδα.

Credits: Healthy Food Team

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αν έχετε ένα από αυτά τα 6 συμπτώματα, τότε υποφέρετε από…

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που βασανίζονται για... μεγάλα χρονικά διαστήματα από πολύ βαριά μελαγχολία και έλλειψη όρεξης για ζωή. Στις περιπτώσεις αυτές, της “άτυπης κατάθλιψης”, οι...

Τι αποκαλύπτει ο τρόπος που κοιμόμαστε για την προσωπικότητά μας;

Το παρακάτω τεστ είναι τόσο απλό και ταυτόχρονα μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας. Η στάση που κοιμόμαστε μπορεί να δείχνει πολλά για...

Γεμίζει τo τηγάνι με πoλύ αλάτι – Aυτό είναι ιδιoφυές! (BINTEO)

Oι περισσoτερoι απo εμάς γνωρiζoυμε πoσo πoλύτιμo εiναι τo αλάτι για τo φαγητo μας. Μια μoνo ελάχιστη πoσoτητα αλατιoύ, βελτιώνει την γεύση και μπoρεi...
close