in

Φτιάξε τα φρύδια σου σαν επαγγελματίας!

Τα καλοσχηματισμένα φρύδια είναι ένα από τα μεγαλύτερα ατού του προσώπου σου!

Ανοίγουν τα βλέφαρα, τα μάτια δείχνουν πιο έντονα και μεγάλα, ενώ σε διευκολύνουν να κάνεις το καλύτερο αλλά και πιο άψογο μακιγιάζ. Χρησιμοποίησε τα tips που θα βρεις παρακάτω και δώσε πιο νεανική όψη στο πρόσωπό σου.

Κόψε τα περιττά

Με ένα ειδικό χτενάκι, χτένισε τα φρύδια προς τα πάνω. Στη συνέχεια πάρε ένα ψαλιδάκι νυχιών και κόψε τις τρίχες που προεξέχουν από τη φυσική γραμμή των φρυδιών.

Δώσε σχήμα

Αφαίρεσε τις περιττές τρίχες από το τόξο των φρυδιών με τo ειδικό τσιμπιδάκι. Η άκρη της εσωτερικής γωνίας των φρυδιών πρέπει να βρίσκεται στην ίδια νοητή ευθεία με την εσωτερική γωνία του ματιού. Το τέλος των φρυδιών βρίσκεται στο σημείο που ξεκινάει από το ρουθούνι της μύτης περνά από την εξωτερική γωνία του ματιού και συναντά το φρύδι σου.

Γέμισε τα κενά

Για να δώσεις ομοιόμορφο σχήμα στα φρύδια σου, γέμισε τυχόν «κενά» με ένα μολύβι φρυδιών ή χρησιμοποίησε σκιά σε πούδρα σε καφέ απόχρωση, πολύ κοντινή με αυτή των φρυδιών σου. Εάν χρησιμοποιήσεις πούδρα, άπλωσέ τη με το πινέλο του eye-liner, ενώ αν χρησιμοποιήσεις μολύβι κάνε μικρές πινελιές τις οποίες στη συνέχεια θα ενοποιήσεις με το πινέλο

Σφράγισε

Με ένα διάφανο ειδικό τζελ δώσε φόρμα στις τρίχες των φρυδιών.

Πηγή

Πέντε Σημάδια-Καμπανάκια, ότι ο Σύντροφός σας είναι Συναισθηματικά «Άρρωστος»

Οι 7 κανόνες «συναισθηματικής υγιεινής»