in

ΦΥΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ: Εξαφανίστε τους πόνους από τα Πόδια, την Πλάτη, τις Αρθρώσεις και τον Λαιμό σε λιγότερο από ένα Μήνα!

Οι πόνοι στον λαιμό, τις αρθρώσεις, τα πόδια και την πλάτη εμφανίζονται σε πολλούς ανθρώπους. Αν δεν τους περιποιηθείτε σωστά, τότε θα χειροτερέψουν και θα γίνουν πιο επώδυνοι. Γι’αυτό είναι σημαντικό να λαμβάνετε τα κατάλληλα μέτρα, πριν γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

Αν και καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε κάποιον γιατρό, υπάρχει μια φυσική θεραπεία που μπορεί να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τα συμπτώματα σας.

Υλικά:

150 γρ. βρώσιμη ζελατίνη (για έναν μήνα)
Κρύο νερό

Προετοιμασία:

Προσθέστε 5 γραμμάρια ζελατίνης σε ένα ποτήρι κρύο νερό. Ανακατέψτε καλά και αφήστε το να κάτσει όλη την νύχτα. Μπορείτε να προσθέστε μέλι, γιαούρτι ή χυμό για να βελτιώσετε την γεύση.

Χρήση:

Καταναλώστε από ένα ποτήρι κάθε πρωί για έναν μήνα. Θα νιώσετε την επίδραση του μέσα σε μια εβδομάδα, όμως πρέπει να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα μέχρι το τέλος. Αν οι πόνοι επιστρέψουν, μπορείτε να επαναλάβετε την θεραπεία με διάλειμμα 6 εβδομάδων από την προηγούμενη.

Το ρόφημα αυτό λειτουργεί γιατί παρέχει στο σώμα μας αμινοξέα, τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση των τενόντων, των χόνδρων, των οστών και του κολλαγόνου. Το ρόφημα αυτό επίσης βοηθά στην ενδυνάμωση των συνδέσμων και βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα. Τέλος, με την συχνή κατανάλωση μπορείτε να προλάβετε την οστεοπόρωση και την οστεοαρθρίτιδα.

Credit: wimp.com

Κουρκουμάς: Συνταγή για άμεση αποτοξίνωση και καταπολέμηση φλεγμονών

7 τοξίνες που καταστρέφουν τον θυρεοειδή σας και μία μοναδική συνταγή ροφήματος για να τον σώσετε