Πολλοί πιστεύουν πως ο χρόνος φθείρει τις σχέσεις. Πως η καθημερινή φθορά για πολλά χρόνια οδηγεί τη σχέση σε τέλμα. Μα κάνουν λάθος. Η αγάπη δεν τελειώνει ποτέ. Μόνο δυναμώνει. Τουλάχιστον αυτό μας διδάσκουν οι James και Elinor Russell.

Αυτό το ηλικιωμένο ζευγάρι γνωρίζεται από τότε που ο καθένας θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλωσαν σε διπλανές πόλεις της Georgia και είναι φίλοι από παιδιά. “Την ξέρω από τότε που είχε κοτσιδάκια τα μαλλιά της”, λέει συγκινημένος ο James στο δημοσιογράφο του καναλιού ABC που του πήρε συνέντευξη.Αιτία της συνομιλίας τους; Μια ιστορία που διαδόθηκε μέσω Twitter. Συγκεκριμένα, μια υπέροχη κίνηση αγάπης του James προς τη σύντροφο μιας ολόκληρης ζωής, την Elinor. Ο ηλικιωμένος άνδρας φόρεσε τα καλά του, πήρε ένα όμορφο μπουκέτο λουλούδια και σοκολατάκια κι επισκέφθηκε την καλή του στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

h agaph pou den exei hmeromhnia lh3hs1

Ήταν η 57η επέτειος τους. Πως θα μπορούσαν να την περάσουν χώρια;

h agaph pou den exei hmeromhnia lh3hs2

Την υπέροχη αυτή έκπληξη κοινοποίησε η εγγονή του ζευγαριού, η Reid, στο Twitter.

h agaph pou den exei hmeromhnia lh3hs3

Η είδηση συγκίνησε πολλούς χρήστες του διαδικτύου. Ήταν ζήτημα χρόνου να διαδοθεί η όμορφη ιστορία. Μαζί με αυτή μεταφέρθηκε κι ένα μήνυμα ζωής: Μη φοβάστε την αγάπη… Πάντα νικά!

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...