in

Χαλκίδα: Ξυλοκόπησε την υπάλληλό του επειδή τον κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας

Αναστατωμένη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά την καταγγελία 24χρονης κοπέλας, η οποία φέρεται να έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον εργοδότη, ο οποίος διατηρεί καφετέρια στην οδό Αβάντων στη Χαλκίδα.

Όπως επισημαίνει το eviazoom.gr, η νεαρή κατήγγειλε στην επιθεώρηση εργασίας ότι δεν της έχουν καταβληθεί δεδουλευμένα ύψους 1000 ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία κοινοποιήθηκε και στην εισαγγελέα Χαλκίδας, την Τρίτη (21/6) η 24χρονη επισκέφθηκε την καφετέρια με σκοπό να ζητήσει από τον εργοδότη της το χαρτί της απόλυσής της. Αποτέλεσμα; Όχι μόνο δεν πήρε αυτό που ήθελε, αλλά έπεσε και θύμα άγριο ξυλοδαρμού από τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του, οι οποίοι την χτύπησαν στο πρόσωπο και την κοιλιά.

Η 24χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας με αμυχές και τραύματα γύρω από τα μάτια, ενώ κρίθηκε αναγκαία η παραμονή της εκεί για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις.

Η υπόθεση ερευνάται ήδη από τη Δικαιοσύνη, καθώς την ίδια κιόλας ημέρα, υπήρξε καταγγελία από τον πατέρα της άτυχης κοπέλας.

Προς οριστική κατάργηση τα αγγλικά – Δεν τα θέλουν ούτε οι Ιρλανδοί!

Αν μπορείς βγες κι εσύ έτσι από την πισίνα