Με πληροφορίες από typosthes.gr

Επίσημο είναι από σήμερα Πέμπτη 17 Αυγούστου πως οι άνεργοι θα μπορούν να μετακινούνται δωρεάν με τα λεωφορεία ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη, απλά και μόνο με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας από τον ΟΑΕΔ.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Όπως αναφέρει η ενημέρωση από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΣΘ «Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, από σήμερα 17.8.2017 αποφασίστηκε η ελεύθερη κυκλοφορία με τα λεωφορεία του Οργανισμού των ανέργων, με την επίδειξη κατά τη διάρκεια του ελέγχου της αστυνομικής τους ταυτότητας και της εν ισχύ κάρτας ανεργίας (ή βεβαίωσης) από τον Ο.Α.Ε.Δ.».

Την απόφαση αυτή «προάλειφε» με κείμενο το Typosthes.gr από το περασμένο Σάββατο και δίνει ένας σαφές μήνυμα πως η νυν διοίκηση σκοπεύει να προχωρήσει σε αλλαγές στις δυσλειτουργίες του ΟΑΣΘ που αφορούν την καθημερινότητα των Θεσσαλονικέων.
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...