Αυτό το μωρό γεννήθηκε σε ένα νοσοκομείο στην Ινδία. Ένα παραμορφωμένο μωρό που οι γονείς του ήθελαν την ευθανασία του.
Εσωτερικά ήταν εντελώς υγιές , οι πνεύμονες, ο εγκέφαλος και η καρδιά του ήταν όλα ένταξη . Αλλά εξωτερικά η εμφάνισή του ήταν κατάφωρα παραμορφωμένη.Η μύτη και το στόμα του ήταν αγνώριστα, στα μικροσκοπικά χέρια του έλειπαν τα δάχτυλα και δεν είχε πόδια .

Η δική του οικογένεια αρνήθηκε να το πάρει σπίτι…. και είπε στους γιατρούς ότι εάν το έπερνε το μωρό σπίτι, αυτό θα γινόταν μόνο για να το σκοτώσει.

Αλλά ο Θεός έστειλε στο μωρό όχι μια άλλα δυο ευκαιρίες . Τους δύο ξένους που εργάζονταν στο νοσοκομείο, Raja και η Jessica Paulraj που ερωτεύτηκαν παράφορα το μωρό και τον Dr. John VanAlts, που ήθελε να βοηθήσει αυτό το γλυκό αγόρι που είχε ένα τέτοιο δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή του. Dr. John VanAlts συγκινήθηκε από την ιστορία του μωρού και ήταν ενθουσιασμένος να βοηθήσει , δίνοντας την ευκαιρία στους δυο ξένους .

137 232

Το μωρό θα χρειαστεί χειρουργικές επεμβάσεις , μεταξύ των οποίων μία για να διορθώσει το στόμα του ώστε να μπορεί να φάει και να μιλήσει κανονικά. Το σημαντικό είναι πως τώρα είναι μέρος μιας ευτυχισμένης οικογένειας , με την νέα μαμά του την Jessica και τον μπαμπά του τον Raja και τον νέο αδελφό του Elliott.

3457

Δείτε το βίντεο :