in

«Ένα γράμμα σε όλες τις μαμάδες που έχουν μόνο ένα παιδί…»

Μαμάδες που έχετε μόνο  ένα παιδί,

Ξέρω πως νιώθετε.

Σαν εμένα αναγκάζεστε να ακούτε φράσεις που αναφέρονται στο σύνδρομο του ενός παιδιού και στην μοναξιά που νιώθει ένα μοναχοπαίδι. Ξέρω πως κάθε φορά που ακούτε αυτές τις φράσεις νιώθετε την καρδιά σας να πονάει και να προσπαθείτε να αιτιολογήσετε πως δεν είναι εγωιστικό να κάνετε μόνο ένα παιδί και να μην δώσετε ένα αδερφάκι στο παιδί σας.

Ίσως να έχετε ένα παιδί επειδή οι υπόλοιπες εξωσωματικές δεν πέτυχαν όπως η πρώτη. Ίσως σας πήρε πολύ καιρό να συλλάβετε το πρώτο παιδί σας και πλέον έχετε μεγαλώσει για να μπείτε σε αυτή την διαδικασία.

Ίσως να μην έχετε την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ακόμη παιδί.Ίσως να είχατε μια άσχημη επιλόχειο κατάθλιψη και δεν μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας.

Μπορεί να νιώθετε πως ένα παιδί έχει ολοκληρώσει την οικογένειά σας.

Ότι και να συμβαίνει δεν χρειάζεται να υπερασπιστείτε και να αιτιολογήσετε την επιλογή σας σε κανέναν.

Παρά τα όσα πιστεύουν οι γύρω σας.Το παιδί σας δεν θα νιώθει μόνο του αφού θα έχει εσάς.Το να έχεις ένα αδερφάκι δεν σημαίνει πως θα έχεις μια σίγουρη φιλία ή πως δεν θα νιώθει μόνο το παιδί σας.

Η ανασφάλεια ενός παιδιού που μεγαλώνει μόνο του οφείλεται στον γονιό και όχι στο παιδί. Το παιδί σας έχει εσάς και εσείς εκείνο.Έχει την αγάπη από όλη την οικογένεια και δεν θα του λείψει ποτέ.

Είστε μια μοναδική μητέρα που έχει ένα μοναδικό παιδί και αυτό είναι μοναδικό…

Λ.Μ

Πηγή

Κάνουν ουρές για να καταπιούν ζωντανά ψάρια και να θεραπευθούν από το άσθμα!

Τα πιο εντυπωσιακά φυσικά φαινόμενα!