in

Έξαλλος ο Σαμαράς με Φουρέϊρα και Ουγγαρέζο! Τι συνέβη…

O Δημήτρης Ουγγαρέζος φιλοξένησε στην ενότητα του «Ougachallenge» χθες την Ελένη Φουρέϊρα και εντελώς αυθόρμητα την ρώτησε αν απάτησε την προηγούμενη σχέση της τον Γιώργο Σαμαρά.

«Τον Σαμαρά γιατί τον κεράτωσες;» ήταν η ερώτηση και η απάντηση της τραγουδίστριας ενώ ήταν ατάραχη ήταν να φτύσει τον πασατέμπο στο πρόσωπο του παρουσιαστή.

Εκτός φυσικά του γεγονότος πως όλη η εικόνα ήταν τηλεοπτικά ακαλαίσθητη η ερώτηση δεν φάνηκε να αιφνιδιάζει την αοιδό. Βέβαια αυτός που στην ουσία έφτυσε ήταν ο Γιώργος Σαμαράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του blog φιλαράκια του από την Ελλάδα τον ενημέρωσαν για το συγκεκριμένο … χαριτωμένο τηλεοπτικό στιγμιότυπο και εκείνος φέρεται να διαμήνυσε τόσο προς την πρώην του όσο και στον παρουσιαστή να μην ξανασχοληθούν μαζί του και να μην ξαναναφερθεί το όνομά του σε καμία περίπτωση.

Ο Σαμαράς λέγεται πως ενοχλήθηκε έντονα καθώς είναι γνωστό πως δεν θέλει καμία αναφορά σε αυτή την ιστορία και φυσικά δεν διατηρεί και καμία σχέση με την τραγουδίστρια. Μάλιστα απείλησε πώς θα κινηθεί και νομικά καθώς η όλη στιχομυθία ήταν προσβλητική.

Πηγή

6 Καταπληκτικοί λόγοι για να Ξυπνάτε νωρίς το Πρωί!

Σάστισε ο Χάρης Ρώμας – Όταν τον ρώτησε η δημοσιογράφος αν είναι γκέι και δείτε τι της απάντησε!