in

Έριξαν σε μια κοπέλα στο σχολείο κόλλα μέσα στα μαλλιά της. Αυτό όμως που έκανε μετά εξέπληξε τους πάντες…

Μια μέρα, η 15 ετών Hannah Combs μιλούσε έξω από το σχολείο Harker Heights με κάποιες φίλες της. Η νεαρή κοπέλα μόλις είχε ξεκινήσει το πρώτο έτος του λυκείου πριν την χτυπήσει η τραγωδία. Ένα αγόρι ήρθε από πίσω της και της έριξε κόλλα σε όλο το κεφάλι και τα μαλλιά. Η Hannah υπέστη εγκαύματα πρώτου βαθμού και το αγόρι πήρε απλά αποβολή.

Ο εκφοβισμός (bullying) είναι ένα σοβαρό θέμα. Πολλά άτομα πέφτουν θύματα εκφοβισμού και υπάρχουν φορές που κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο πατέρας της Hannah, ο Christian πιστεύει πως ο νεαρός που επιτέθηκε στην κόρη του πρέπει να μεταφερθεί σε άλλο σχολείο. Θέλουν να γνωρίζουν γιατί δεν αναμίχτηκε καθόλου η αστυνομία.

«Δεν πρόκειται να πάρω την κόρη μου μακριά και να αλλάξω τη ζωή της εξαιτίας αυτού που της έκανε ο νεαρός. Το παιδί που της το έκανε αυτό πρέπει να αλλάξει τη ζωή του. Έχασε την ευκαιρία να πάει στο Harker Heights όταν διέπραξε εκείνη την πράξη.» δήλωσε.

Καθώς το σχολείο εξετάζει ακόμη την κατάσταση, ένα πράγμα είναι σίγουρο: Η Hannah το αντιμετωπίζει με έξυπνο τρόπο.

Δείτε παρακάτω πως μετέτρεψε τον εφιάλτη που βίωσε σε μια καταπληκτική εμπειρία.

86b4be349da560c4c51409e201507702

Η νεαρή ήταν έξω από το σχολείο της και μιλούσε με τις φίλες της όταν ένα νεαρός την πλησίασε και την έλουσε με σούπερ κόλα.

Παρόλο που είχε δεχτεί bullying και στο παρελθόν, έκανε μια νέα αρχή σε αυτό το σχολείο. Η νέα αρχή όμως μετατράπηκε σύντομα στο χειρότερο εφιάλτη της.

1ff5e69c5984d0cba84301206fcd73fa

«Ξεκίνησε αμέσως να καίει. Ένιωθα σαν να είχε πάρει φωτιά το κεφάλι μου. Ήταν τρομερό!» δήλωσε η ίδια. Υπέφερε από εγκαύματα πρώτου βαθμού και περιέγραψε την αίσθηση σαν το έγκαυμα του ήλιου αλλά στο δεκαπλάσιο βαθμό.

91df1188b02fddff055d69a46f0fa38d

Ο πατέρας της Hannah, ο Christopher Grimmer είναι συνταξιούχος στρατιώτης και έγινε έξαλλος με την έλλειψη δράσης από την πλευρά του προσωπικού. Είπαν πως απλά τον επέπληξε ο υποδιευθυντής. Παρόλο που η κόρη του πήγε στο γραφείο της νοσοκόμας τα εγκαύματά της διαγνώστηκαν μόνο όταν ο ίδιος την μετέφερε στα επείγοντα περιστατικά. Ο πόνος της νεαρής κράτησε μέρες.

1a222cc6108a782d65fa5867497dbc0a

Η Hannah και η μητέρα της Jessica αποφάσισαν πως η νεαρή έπρεπε να κόψει τα μαλλιά της.

«Συνειδητοποίησα πως έχασα κάτι που αγαπούσα πολύ. Αγαπούσα τα μαλλιά μου. Ήταν πραγματικά το μόνο πράγμα που μου άρεσε πάνω μου και τα έχασα χωρίς λόγο.» είπε η ίδια.

9aaa8084640cdce6c46750e2dc8b1454

Όταν η μητέρα της κοπέλας έφτιαξε μια σελίδα στο Facebook με το όνομα «Justice For Hannah» η υποστήριξη ήταν μεγάλη.

«Με κάνει να θέλω να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπόρεσαν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, ούτε να μιλήσουν για αυτό. Θέλω να βοηθήσω. Είναι εκπληκτικό πόσοι άνθρωποι με υποστηρίζουν.» είπε η νεαρή κοπέλα.

b2254f5c007b9f7ded37228fce92ad01

Μια κομμώτρια της περιοχής, η Nikki αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της Hannah δωρεάν.

«Σήμερα έκανα κάτι για το οποίο είμαι περήφανη. Έφτιαξα τα μαλλιά ενός κοριτσιού που της συνέβη κάτι τραυματικό στο σχολείο. Τα μαλλιά της έπρεπε να ξυριστούν από την μια πλευρά οπότε έκανα το καλύτερο για μια άσχημη κατάσταση.» δήλωσε η Nikki.

4e0b293a8bf9e2aff2e602f40b555d34

Η Hannah αποδέχτηκε η νέα της εμφάνιση και θέλει να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους.

«Θέλω να κάνω τη διαφορά. Θα ήθελα οι άνθρωποι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους. Κανένας δεν αξίζει να τρομοκρατείται –δεν είναι δίκαιο για κανέναν. Είμαι απλά ένα κανονικό παιδί με ισχυρές πεποιθήσεις. Όταν πρόκειται για εκφοβισμό, στέκομαι δίπλα στους ανθρώπους γιατί αξίζει τον κόπο.» είπε η γενναία κοπέλα.

Πηγή

Υπόσχονται γυναικείους οργασμούς μόνο με το άρωμα τους!

Μυστήρια πόλη εμφανίζεται στα σύννεφα, στην Κίνα! (Βίντεο)!!