in

Έσπασαν τα ταμπού και αποκαλύφθηκαν: Διάσημοι Έλληνες που παραδέχτηκαν δημόσια πως είναι gay

Με αφορμή την είδηση πως ο γνωστός πρώην βουλευτής παντρεύτηκε τον γόνο γνωστής οικογένειας στις αρχές Ιανουαρίου στις ΗΠΑ, σας παρουσιάζουμε τους γνωστούς Έλληνες που δεν δίστασαν να αποκαλύψουν τη σεχουαλική τους ταυτότητα.

Φώτης Σπύρος

fotis_2Toν γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ «Δύο Ξένοι» όπου υποδυόταν τον Φώτη, τον μαθητή του Κωνσταντίνου Μαρκορά. Σύντομα τον είδαμε και σε πολλές άλλες σειρές, ενώ χαρακτηριστική ήταν η συμμετοχή του και στο «Κόκκινο Δωμάτιο». Ο 40χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι παντρεύτηκετον 21χρονο σύντροφό του στη Νέα Υόρκη με κουμπάρα την διάσημη αστρολόγο Μαρία Παπαπέτρος.
Gay γάμος: Ο Φώτης Σπύρος παντρεύεται τον σύντροφό του

Γιώργος Μαρίνος

cb7c382b0d3702fa36083d58ebc88c64Ο αγαπημένος showman που με τις παραστάσεις του γέμιζε τα θέατρα και είχε φανατικό κοινό, ήταν ο πρώτος διάσημος Έλληνας που μίλησε δημοσίως για τις σεχουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα, αργότερα δήλωσε σε συνέντευξή του πως πιστεύει ότι η δική του δήλωσε άλλαξε αρκετά τη στάση των Ελλήνων στο θέμα της ομοφυλοφιλίας.

Χρήστος Σιμαρδάνης

simardΗ φωνή του έχει «ντύσει» πάμπολλες διαφημίσεις και αμέτρητα σπικάζ. Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του το 2010, προτίμησε να μιλήσει και όχι να σωπάσει σχετικά με τις σεχουαλικές του προτιμήσεις. Μάλιστα, δεν έκρυψε πως έχει βιώσει το ρατσισμό, μιας και η κοινωνία μας δεν αποδέχεται εύκολα τη διαφορετικότητα.

Γρηγόρης Βαλλιανάτος
Όχι απλά παραδέχεται ανοιχτά τη σεχουαλική του ταυτότητα, παλεύει και για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.
Στο παρελθόν έχει υπάρξει Πρόεδρος των Ελλήνων Ομοφυλοφίλων και έχει δώσει μάχη για την νομοθετική κατοχύρωση του συμφώνου συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου.

Φώτης Σεργουλόπουλος
«Για την προσωπική μου ζωή έχω πάρει ένα δρόμο, ποτέ δεν ήθελα να πω ψέματα. Είχα συντρόφους στο παρελθόν, πάρα πολύ καλούς, τους αγαπούσα… Οι άνθρωποι στη ζωή τους πρέπει να ελεύθεροι και να αποφασίζουν να ακολουθούν έναν δρόμο. Βεβαίως και υπάρχει τίμημα για αυτό. Το θέμα είναι τι αντέχεις να πληρώσεις».
Πηγή

Ποια είναι τα ζώδια που επικρατούν στο κρεβάτι; Σαν το 8 κανενα ομως…!

Ο Ιερέας ήθελε απλά να είναι Ευγενικός. Αλλά μόλις εκείνη είπε Αυτό, όλα τελείωσαν…