in

Έχετε Αναρωτηθεί Ποτέ γιατί έχουμε Τρίχες στα Oπίσθια; Δείτε και θα Καταλάβετε!

Δυστυχώς δεν υπάρχουν όλες οι απαντήσεις στα μεγάλα ερωτήματα διαθέσιμες στο διαδίκτυο. Είναι η σκληρή αλήθεια πως μερικές φορές η Google μας απογοητεύει. Τότε, ο μόνος τρόπος είναι να συμβουλευτείς έναν ειδικό.

Η ομάδα του SciShow χρησιμοποιούν το κανάλι τους στο YouTube σε παράξενες ερωτήσεις όπως το «Γιατί το φαγητό στα αεροπλάνα είναι τόσο άγευστο;» και «Γιατί δεν θυμόμαστε τα παιδικά μας χρόνια;»

Στο βίντεο που θα δείτε, θα πέσει φως σε μία ερώτηση που στοιχειώνει την ανθρωπότητα για πολλές γενιές.

Όπως ξεκαραρίζει ο Hank, δεν υπάρχει σαφής απάντηση στο γιατί έχουμε τρίχες στα oπίσθια. Χωρίς να μας εκπλήσσει, έχουν πέσει αρκετά χρήματα στο να βρεθεί η απάντηση σε αυτή την ερώτηση και ακόμα περισσότερα στο να βρεθεί ο λόγος που δημιουργούνται επιπλοκές γύρω από αυτές, όπως η κύστη κόκκυγος.

Η λύση του μυστηρίου είναι στο να βρεθεί γιατί έχουμε αυτές τις τρίχες εξαρχής.

Η πρώτη θεωρία του Hank είναι ότι απλά η εξέλιξη του ανθρώπου δεν τις επηρέασε. 

Εάν ήταν όντως σημαντικές για τους ανθρώπους, θα έπαιζαν αναμφίβολα κάποιο ρόλο στην αναπαραγωγική διαδικασία. Όπως λέει χαρακτηριστικά δεν χρειάζεται κάθε κομμάτι μας να έχει κάποια χρήση και πιθανώς οι τρίχες αυτές να ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.

Η δεύτερη θεωρία είναι πιο αμφιλεγόμενη: επικοινωνία με το άρωμα.

Στη φύση, όταν πρόκειται για ανταλλαγές σημάτων, όλα είναι σημαντικά, ανεξάρτητα του πόσο δυσάρεστα είναι. Υπάρχει λόγος που βγαίνουν τρίχες στα μέρη που εκκρίνουν μυρωδιές. Τα έλαια που παράγει το σώμα κολλούν στις τρίχες. Αυτές οι μοναδικές μυρωδιές πιθανόν να έχουν βοηθήσει τους προγόνους μας να βρίσκουν ταίρι και να μαρκάρουν την περιοχή τους.

Η τρίτη θεωρία περιλαμβάνει κάτι που όλοι οι δρομείς ευχαριστούν τις τρίχες: τη μείωση της τριβής.

Όταν το δέρμα τρίβεται με δέρμα, δημιουργούνται εξανθήματα και ερεθισμοί που μπορούν να οδηγήσουν σε αιμορραγία ή ακόμα και μολύνσεις. Φαντάζεστε πόσο χρήσιμες είναι τελικά σε μια ευαίσθητη επιδερμίδα…

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο:  

diply.com

Παιδόφιλος καταλαβαίνει πως θα συλληφθεί, όταν αντί για την 14χρονη, εμφανίστηκαν ακτιβιστές [video]

Δύσκολες ώρες για την Ελένη: «Φοβάμαι για το μωρό μου»