in

Ώρα για spa στο σπίτι! 5 τρόποι για να διώξεις την κούραση

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να περάσει μία ελεύθερη μέρα της σε ένα spa; Να βρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και να απολαύσει ένα μασάζ, μια περιποίηση προσώπου ή σώματος; Κακά τα ψέματα, μετά από μία κουραστική εβδομάδα στη δουλειά, το έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Ώρα, λοιπόν, να σου αποκαλύψουμε μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να μεταφέρεις το spa στο σπίτι σου και θα σου χαρίσουν τις στιγμές χαλάρωσης που χρειάζεσαι.

1. Ο ευκάλυπτος κάνει θαύματα

Κρέμασε ένα ματσάκι με ευκάλυπτο σε κάποιο σημείο του μπάνιου, γέμισε τη μπανιέρα με ζεστό νερό και με τους υδρατμούς θα δημιουργηθεί ένα φυσικό αρωματικό που θα σε χαλαρώσει.

2. Πρόσθεσε στο νερό σου φρούτα και λαχανικά

Μπορεί τις μέρες που τρέχεις και δεν προλαβαίνεις να μην ενυδατώνεσαι σωστά, αλλά τώρα έχεις όλο τον χρόνο δικό σου και θα το κάνεις όπως πρέπει. Γέμισε μια κανάτα με νερό, πρόσθεσε φέτες αγγουριού και κομμένες φράουλες και στη συνέχισε τοποθέτησέ τη στο ψυγείο για λίγα λεπτά. Το νερό με γεύσεις πίνεται πιο εύκολα και θα σε ενυδατώσει όπως πρέπει.

3. Ζέστανε για λίγα λεπτά την ενυδατική σου

Τοποθέτησε μικρή ποσότητα σε ένα γυάλινο βαζάκι και ζέστανέ το για λίγα λεπτά στον φούρνο μικροκυμάτων. Μόλις εφαρμόσεις την κρέμα σου θα δεις μεγάλη διαφορά στην απορρόφησή της από την επιδερμίδα σου.

4. Ώρα για απολέπιση

Φτιάξε μόνη σου ένα απλό μείγμα για απολέπιση και εφάρμοσέ το σε στεγνό δέρμα την ώρα που θα είσαι στο ντους. Στη συνέχεια, ξέπλυνε καλά την επιδερμίδα σου και χρησιμοποίησε το αφρόλουτρό σου. Για το μείγμα θα χρειαστείς: 1 κούπα καστανή ζάχαρη, 1 κούπα βρώμη και ελαιόλαδο.

5. Ξεκούραστο και λαμπερό βλέμμα

Πως θα το πετύχεις; Χρησιμοποίησε φέτες αγγουριού ή σακουλάκια τσαγιού. Μπορείς επίσης να βράσεις χαμομήλι και να βουτήξεις μέσα δύο βαμβακάκια που στη συνέχεια θα τοποθετήσεις πάνω στα μάτια σου. Θα μειώσει τις κοκκινίλες και τα πρηξίματα. Προσοχή: Άφησε τα σακουλάκια τσαγιού και το χαμομήλι να κρυώσουν πριν τα τοποθετήσεις πάνω στα μάτια σου.

Πηγή

Αρχικά νομίζαμε πως είναι στόκος ή κάτι παρόμοιο. Όταν όμως μάθαμε την αλήθεια, μας άνοιξε η όρεξη…

Δείτε πως σας τσιμπάει ένα κουνούπι – Τι συμβαίνει κάτω από το δέρμα σας;