in

Αδειάζει 2 μπουκαλάκια Coca Cola στα μαλλιά της και περιμένει! Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει…

Η guru της ομορφιάς στο yοutube Ellko δοκιμάζει παράξενα και ενδιαφέροντα πράγματα για την ομορφιά, προσπαθώντας να δει τι πετυχαίνει.

Σε αυτό εδώ το βίντεο, η Ellko πειραματίζεται με το ‘κακόφημο΄ ‘Ξέπλυμα με κόκα- κόλα’.

Το ξέπλυμα με κόκα- κόλα υποτίθεται ότι μετατρέπει τα ίσια λεπτά μαλλιά σε πυκνές, λαμπερές, ατίθασες μπούκλες. Η ιδέα είναι ότι αν σας τελειώσει το σπρέι αλατιού ή το gel σας, μπορείτε να ανοίξετε το ψυγείο και να πάρετε μια κόκα -κόλα.

Η Ellko αποκαλύπτει στο βίντεο, ότι η θεωρία είναι σωστή. Με δυο μπουκάλια κόκα – κόλα η υφή των μαλλιών σας μεταμορφώνεται.

‘Ειλικρινά, είναι κάτι που θα έκανα γιατί είναι ευκολότερο από το να πλέκω τα μαλλιά κοτσίδες την νύχτα ή να τα φτιάχνω με το σίδερο. Και δεν κοστίζει ακριβά αφού είναι κόκα–κόλα,’ λέει η Ellko.

Η Ellko εγκρίνει το πείραμα. Του δίνει μπράβο. ΄Πραγματικά, νόμιζα ότι τα μαλλιά μου θα ήταν το ίδιο όταν τα ξέπλυνα.’ λέει.

Εσείς θα το δοκιμάζατε;

Πηγή

Η γυναίκα αυτού του άντρα δεν έχει γεράσει ούτε μέρα τις τελευταίες δύο δεκαετίες

ΠAΓΩΣE ΤO ΠAΝEΛΛHΝIO! EΠIΒEΒAIΩΘHΚE ΤO ΡEΠOΡΤAΖ ΤOΥ MAKELEIO.GR! Τo γράφαμε απo χθες !! απoπειράθηκαν να τo κρύψoυν εάν δεν τo απoκαλύπταμε χθες τo μεσημέρι! Yπoπτoς o ρoλoς τoυ Υπoυργoύ Υγεiας