in

Αναδύθηκε στην επιφάνεια η 13η Πριγκιπόννησος- ΑΥΤΗ την προφητεία ΤΡΕΜΟΥΝ οι Τούρκοι!

Η πρόσφατη ανακάλυψη της 13ης Πριγκηποννήσου αλλά και οι προφητείες…γύρω από τα ερείπια της ιεράς μονής έχει αναστατώσει τους Τούρκους, αφού αυτές συνδέονται με το μέλλον… της Κωνσταντινούπολης σε χέρια ελληνικά, όπως έχουν προβλέψει πολλοί προφήτες αλλά και ‘Αγιοι, όπως ο Παϊσιος.

Επίκεντρο ειδικών ερευνών από τους Τούρκους έχει γίνει η αναδυθείσα από την θάλασσα χαμένη δεκάτη τρίτη Πριγκηπόννησος, που έχει την βυζαντινή ονομασία, Βόρδωνες.

Η χαμένη νήσος αποκαλύφτηκε πρόσφατα από Τούρκους ερευνητές καθώς μετά από κάποιες υποθαλάσσιες σεισμικές δονήσεις αναδύθηκε με εντυπωσιακό τρόπο λίγο κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας .Η νήσος βρίσκεται περίπου 500 μέτρα από την ακτή στην περιοχή του Μποσταντζή και είναι σήμερα μερικά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Η χαμένη νήσος Βόρδωνες είχε γίνει γνωστή την περίοδο που στην Κωνσταντινούπολη ήταν πατριάρχης ο Ιγνάτιος, (μιλάμε για την περίοδο της διαμάχης Ιγνατίου και Μέγα Φωτίου), ο όποιος έζησε στο διάστημα 797-877 μ. Χ. Πάνω στο νησάκι αυτό υπήρχε μεγάλο μοναστήρι που φιλοξενούσε αρκετούς μοναχούς καθώς και προσκυνητές από την γύρω περιοχή.

Το μοναστήρι αυτό άκμασε από τον όγδοο μέχρι στις αρχές του εντέκατου αιώνα. Το 1010 ένας μεγάλος σεισμός έπληξε το νησάκι το οποίο το βύθισε μερικά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας με αποτέλεσμα το μοναστήρι και τα κτίσματα του να βυθιστούν κάτω από τα νερά της θάλασσας του Μαρμαρά.

Το μοναστήρι αυτό συνδέθηκε άμεσα με τον μεγάλο πατριάρχη της Ορθοδοξίας, τον Μέγα Φώτιο, ο οποίος λέγεται ότι είχε εξοριστεί στην νήσο αυτή. Το μοναστήρι της νήσου Βόρδωνες σύμφωνα με τον Ιταλό ερευνητή, Alessandro Ricci, του πανεπιστημίου του Σαλέρνο που συνεργάζεται με τους Τούρκους, κτίστηκε την περίοδο της διαμάχης που είχε ξεσπάσει τότε μεταξύ του Ιγνατίου και του Φωτίου, την περίοδο της αρχής της μεγάλου σχίσματος και της παπικής αποστασίας.

Σύμφωνα με τους βυζαντινούς ιστορικούς στους Βόρδωνες υπήρχε το βυζαντινό μοναστήρι του Γόρδωνος ή των Αρμενιακών, στο οποίο σύμφωνα με μία εκδοχή είχε ταφεί ο Πατριάρχης Μέγα Φώτιος Α΄ ενώ απέναντι στην περιοχή του Küçükyalı βρίσκονταν το μοναστήρι του Σταυρού.

Η προφητεία Παϊσιου

Σε μια από τις προφητείες του είχε πει:

«Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…»

Η προφητεία αυτή φαίνεται, στην «ανάγνωση» κάποιων, να επαληθεύεται όταν πριν καιρό ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος με την Νίκη του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ελληνικές σημαίες κυμάτισαν στο κατάμεστο γήπεδο και η νίκη ήρθε σα βάλσαμο , έστω προσωρινό, στον πόνο των πολιτών εν μέσω οικονομικής κρίσης και ακυβερνησίας.

Άλλωστε μια αφορμή θέλει η ιστορία για να γυρίσει ο τροχός…

Πέρα από προφητείες και ερμηνείες, το βέβαιο είναι ότι η ελληνική ψυχή φαίνεται στα δύσκολα.

Και κάνει πραγματικότητα κατακτήσεις, που ελάχιστες ώρες νωρίτερα φάνταζαν εξωπραγματικές.

Απόδοση Ελεύθερος Λόγος Αργυροκάστρου

Πηγή

Δε θέλω γάμο. Θέλω, απλά, ζωή. Μου το επιτρέπετε;

Τι είπε ο Χίτλερ για τους Έλληνες το 1941