in

Ανώνυμος γιατρός αποκαλύπτει την αλήθεια για το πως φέρονται οι συνάδελφοί του σε ασθενείς όταν εκείνοι είναι αναίσθητοι

Λίγες είναι οι περιπτώσεις που είμαστε πιο ευάλωτοι απ” ότι όταν είμαστε αναίσθητοι και περικυκλωμένοι από αγνώστους.

Ένας ακόμη λόγος, πέραν των κινδύνων της αναισθησίας και του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζουμε, που οι εγχειρήσεις είναι τόσο τρομακτικές.

Ιατρικό περιοδικό της Αμερικής όμως έρχεται να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους μας: μερικοί επαγγελματίες γιατροί παρενοχλούν σεχουαλικά και κοροϊδεύουν τους ασθενείς τους, όσο εκείνοι είναι αναίσθητοι!

giatros

Σε ένα ανώνυμο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο Annals of Internal Medicine, ένας γιατρός περιγράφει δύο εξευτελιστικά και άκρως τρομακτικά περιστατικά που είδε με τα ίδια του τα μάτια και ακόμη ένα που του περιέγραψε φοιτητής της ιατρικής.

Ο φοιτητής περιέγραψε πως ένας γιατρός έκανε ακατάλληλα σχόλια την ώρα που προετοίμαζε μια γυναίκα για κολπική υστερεκτομή υπό την επήρρεια ολικής αναισθησίας.

Πήρε με τον σφιγκτήρα δύο αποστειρωμένα κομμάτια βαμβάκι, τα βούτηξε σε Betadine και καθώς καθάριζε τα γεvvητικά της όργανα και το εσωτερικό μέρος των μηρών της με κοίταξε και είπε: «Βάζω στοίχημα ότι το ευχαριστιέται». Ο επιβλέπων γιατρός μου με κοίταξε χαμογελώντας και μου έκλεισε το μάτι.

Σε μια πιο αηδιαστική περίπτωση, ο συγγραφέας του άρθρου περιγράφει πως ο μαιευτήρας άρχισε να χορεύει αφήνοντας ρατσιστικά υπονοούμενα, αφότου έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας που μόλις είχε γεννήσει.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, όσο ήταν ακόμη στη σχολή και κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσής του στη μαιευτική και τη γυναικολογία, βοήθησε να φέρουν στον κόσμο ένα κοpιτσάκι, η μητέρα του οποίου όμως άρχισε να χάνει τεράστιες ποσότητες αίματος.

Η νεαρή μητέρα, με το ψευδώνυμο Mrs Lopez, ήταν αναίσθητη όταν ο γιατρός επενέβει και άρχισε να της κάνει εσωτερικό μασάζ στην μήτρα μέχρι να διασταλλεί και να σταματήσει η αιμορραγία.

Κοίταξα κάτω και είδα μόνο τον καρπό του. Ολόκληρη η παλάμη του ήταν μέσα της και τότε τον άκουσα να λέει: «Αυτό είναι κοpίτσι μου! Μια ωραία, σφιχτή μήτρα.» Και η αιμορραγία σταμάτησε. Ο τύπος της είχε σώσει τη ζωή.

Τότε όμως συνέβη κάτι που δε θα ξεχάσω ποτέ μου. Ο γιατρός σήκωσε το δεξί του χέρι στον αέρα και άρχισε να τραγουδάει το «La Cucaracha» και να κουνιέται σαν να χορεύει μαζί της, ενώ όλη αυτή την ώρα το άλλο του χέρι ήταν ακόμη μέσα της.

Και μιλάμε για ανθρώπους που τους εμπιστευόμαστε τη ζωή μας…

Πηγή

Ήρθε το έξυπνο κολάρο για τον σκύλο σας και πρέπει να το αποκτήσετε!

ΕΚΤΑΚΤΗ ανακοίνωση από τη ΔΕΗ