in

Αποκοιμήθηκε με τα πόδια της στο ταμπλό του αυτοκινήτου. Να γιατί μας λένε να μην το κάνουμε ποτέ!

Ήταν Αύγουστος του 2010 όταν η 22άχρονη Bethany, γύριζε σπίτι της από την θεία της, που ζούσε στο Michigan. Ο φίλος της οδηγούσε ένα Pontiac Sunfire και αυτή καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Σε κάποια στιγμή, της φάνηκε καλή ιδέα να τραβήξει το κάθισμα πίσω και να βάλει τα πόδια της ψηλά στο ταμπλό του αυτοκινήτου, κάτι που ίσως και άλλοι θα το έκαναν.

Αυτό που ακολούθησε όμως της σημάδεψε την ζωή της για πάντα.

Ενώ η Bethany κοιμόταν, ένα μικρό όχημα συγκρούστηκε με μια μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα. Ο οδηγός του ημιφορτηγού που βρισκόταν μπροστά της, πάτησε απότομα το φρένο και έτσι, ο φίλος της Bethany, δεν θα μπορούσε να σταματήσει εγκαίρως το αυτοκίνητο. Θα έπεφτε πάνω στο πίσω μέρος του ημιφορτηγού. Κατάφερε όμως να κάνει ελιγμό, σώζοντας έτσι τα πόδια της. Οι τραυματισμοί στα πόδια είναι πολύ συχνό φαινόμενο στις συγκρούσεις με αυτοκίνητο.

Ο μοτοσικλετιστής πέθανε ακαριαία, ενώ ο φίλος της χρειάστηκε 100 ράμματα. Όσο για την Bethany, η ζωή της άλλαξε για πάντα επειδή ακριβώς είχε βάλει τα πόδια της στο ταμπλό. Έσπασε τα κόκαλα των ποδιών της και όταν άνοιξαν οι αερόσακοι, χτύπησαν το πίσω μέρος από τα γόνατά της, κάνοντάς την στην συνέχεια να χτυπήσει τον εαυτό της στο πρόσωπο με τα γόνατα. Έσπασε την μύτη, το μάγουλο, ενώ έσπασε και το εσωτερικό κόκκαλο του ματιού της.

Αν και η Bethany, δεν θυμάται το ατύχημα, οι συνέπειές του την συνοδεύουν καθημερινά αφού πρέπει να παίρνει 20 χάπια κάθε πρωί για να μην πονάει.
Αυτή αποφάσισε να κάνει γνωστή την ιστορία της για να μάθουν και οι άλλοι από το δικό της λάθος. Δείτε την ιστορία της.

# Αυτή είναι η Bethany. Όταν ήταν 22 χρονών, αυτή και ο φίλος της  πήγαιναν στο σπίτι της με το αυτοκίνητο. Η Bethany ήταν στο κάθισμα του συνοδηγού και ο φίλος της οδηγούσε το αυτοκίνητό της, ένα 2002 Pontiac Sunfire. Όλα ήταν ήρεμα.

feet

# Τότε η Bethany έκανε κάτι, που οι περισσότεροι από εμάς θα το έκαναν χωρίς να το σκεφτούν δεύτερη φορά. Τεντώθηκε, έριξε πίσω το κάθισμά της και έβαλε αναπαυτικά τα πόδια στο ταμπλό. Αυτό που ακολούθησε άλλαξε την ζωή της.

feet-on-dashboard

Ένα μικρό όχημα συγκρούστηκε με μια μοτοσυκλέτα,που στην συνέχεια προκάλεσε μια τραγική αλυσιδωτή αντίδραση στον αυτοκινητόδρομο. Ο οδηγός του ημιφορτηγού που βρισκόταν μπροστά τους, πάτησε απότομα το φρένο. Να πως έγινε το αυτοκίνητό τους μετά την σύγκρουση.

feet1

Η Bethany και ο φίλος της σώθηκαν, αλλά η ζωή της άλλαξε για πάντα, επειδή έβαλε τα πόδια της στο ταμπλό.

feet2

Έσπασε τα κόκαλα και στα δυο της πόδια, ενώ όταν οι αερόσακοι άνοιξαν,χτύπησαν το πίσω μέρος στα γόνατά της, κάνοντάς την στην συνέχεια να χτυπήσει τον εαυτό της στο πρόσωπο, σπάζοντας την μύτη, το μάγουλο και τραυματίζοντας το μάτι της.

feet3

Αν και η Bethany, δεν θυμάται το ατύχημα, οι συνέπειές του την συνοδεύουν καθημερινά αφού πρέπει να παίρνει 20 χάπια κάθε πρωί για να μην πονάει. Πρέπει να φοράει ειδικά ορθοπεδικά παπούτσια. Αυτή δεν μπορεί να συμμετέχει σε δραστηριότητες που άλλοι άνθρωποι της ηλικίας της κάνουν.

Τώρα που είναι 26 χρονών, αυτή θέλει και οι άλλοι άνθρωποι να μάθουν από το λάθος της για να μην πάθουν κάτι παρόμοιο.

Πηγή

Prison Break στην Κέρκυρα: Βαρυποινίτες είχαν σκάψει τεράστιο τούνελ για να δραπετεύσουν -Πώς ένας σκύλος χάλασε τα σχέδιά τους

Ποια είναι η τέλεια σχέση για κάθε ζώδιο σύμφωνα με την Αστρολογία;