in

Αρχίζει να στέλνει μηνύματα κατά την διάρκεια μαθήματος οδήγησης!Δείτε τι κάνει ο δάσκαλος

Ένα πείραμα δείχνει πόσο εύκολο είναι να παρασυρθεί ένας οδηγός να στείλει μήνυμα κατά την διάρκεια της οδήγησης.

Σύμφωνα με το CDC, κάθε μέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, περισσότεροι από 9 άνθρωποι σκοτώνονται και περισσότεροι από 1.153 άνθρωποι τραυματίζονται σε τροχαία που αναφέρονται σε ασυνεπή και αφηρημένο οδηγό.

Προκειμένου να μειωθούν τα 1,2 εκατομμύρια θύματα της κυκλοφορίας σε όλο τον κόσμο κάθε χρόνο, πρέπει να δράσουμε. Πώς να πείσουμε λοιπόν τους οδηγούς να μην χρησιμοποιούν το τηλέφωνό τους κατά την οδήγηση; Δείτε πώς αυτοί οι φοιτητές οδηγοί αντιδρούν όταν τους λένε ότι μπορούν να περάσουν μόνο υπό έναν όρο …

… Ο μόνος τρόπος για να κερδίσουν το δίπλωμά τους; «Θα πρέπει να αποδείξετε ότι είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο κατά την οδήγηση.»

Η βελγική οργάνωση που ονομάζεται Responsible Young Drivers κάλεσε μια σχολή οδήγησης και έναν εκπαιδευτή οδήγησης να πάρουν μέρος σε αυτό το λαμπρό κοινωνικό πείραμα που έγινε viral πολύ γρήγορα. Οι κάμερες που έχουν τοποθετηθεί καταγράφουν τους μαθητές καθώς προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους στο να χρησιμοποιούν το κινητό τους αλλά και να έχουν τον νου τους και στο αυτοκίνητο.

Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά. Ενώ προσπαθούν να στείλουν μηνύματα κειμένου, κατόπιν αιτήματος του εκπαιδευτή, οι οδηγοί θα πρέπει επίσης να αποφύγουν μια πορεία που περιλαμβάνει κώνους κυκλοφορίας και άλλα εμπόδια στον δρόμο τους. Οι οδηγοί φρενάρουν, κάνουν στριβοτιμονιές και πανικοβάλλονται!

«Φανταστείτε ότι είναι ένα παιδί», λέει ο εκπαιδευτής, καθώς ένας μαθητής ξεσπάει σε δάκρυα

Πηγή

Αυτός ο άνδρας καθώς χρησιμοποιούσε το Google Street View, ανακάλυψε κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Οι 22 πιο τρελές θεωρίες συνομωσίας όλων των εποχών