in

Αυτά είναι τα 10 διαφορετικά είδη… «αερισμού» (λίστα)

1. Αχνό «πουφ»

1

Αθόρυβη και όχι τόσο «μυρωδάτη».

2. «Κεραυνοβολημένη» διάρροια

2

Νιώθεις την «καταιγίδα» να μαζεύετε εδώ και ώρες στην πίσω πόρτα και την στιγμή που τελικά καταφέρνεις να πας τουαλέτα, ο Θωρ κάνει πάρτυ την ώρα που το παχύ σου έντερο κυριολεκτικά αδειάζει. Θα σου συμβεί είτε στο σπίτι φίλου/ης είτε σε δημόσια τουαλέτα.

3. Η απελευθέρωση της βαλβίδας

3

Εδώ και ώρα θέλεις να «αεριστείς», το στομάχι σου παραπονιέται και ο μόνος τρόπος να ανακουφιστείς άμεσα είναι αυτές οι ελεγχόμενες ποpδές. Ο κίνδυνος όμως πάντα ελοχεύει να εξελιχθούν σε… συναυλία!

4. Ο καφετί κομάντο

4

Όταν νομίζεις ότι θέλεις να «αεριστείς» κι εκεί που τελικά αποφασίζεις ότι το πεδίο είναι ελεύθερο, η ποpδή τελικά ήταν ένας καφετί κομάντο (ελπίζουμε να καταλάβατε) και μάλιστα σε υγpή μορφή!

5. Ο ψεύτικος συναγερμός

5

Το ίδιο όπως το προηγούμενο μόνο που αυτή τη φορά ήταν όντως ποpδή που απλά σας άφησε την αίσθηση ότι χεστήκaτε πάνω σας!

6. Το ατελείωτο «σσσσσσσσσσσσ»

6

Εκεί που θεωρείς ότι αυτό που θα απελευθερωθεί θα ανήκει στην κατηγορία Νο1 και τελικά η διαδικασία κρατάει πολύ περισσότερο απ” ότι νόμιζες!

7. Καuτή και βρωμερή

7

Η περιγραφή είναι περιττή…

8. Το ακούσιο σάλπισμα

8

Είναι το είδος της ποpδής που έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις και κατ” επέκταση δεν έχεις κανέναν έλεγχο πάνω της! Προφανώς είναι δυνατή και βρωμερή…

9. Μυρωδάτος κόμβος

9

Περπατάς στο δρόμο – μόνος/η προφανώς – και σε κάθε βήμα αφήνεις πίσω σου και ένα μικρό μυρωδάτο δώρο, όχι αρκετό για να τραβήξεις την προσοχή, αλλά το παντελόνι σίγουρα θα πρέπει να μπει για πλύσιμο μετά.

10. Η κλασική

10

Η Coca-Cola των ποpδών: δυνατή, μυρωδάτη και γρήγορη.

Θυμάστε αυτή τη Μάνα που Σκότωσε στο Ξύλο το Παιδί της; Δείτε ΤΙ την έκαναν στις Φυλακές που Πήγε!

Αποκάλυψη: Τι έκανε ο τυχερός στο Τζόκερ και κέρδισε 10.000.000 ευρώ;