in

Αυτή η γυναίκα τοποθετεί ένα χρησιμοποιημένο φακελάκι στον καρπό της. Φαίνεται παράξενο αλλά ο λόγος; Καταπληκτικός!

Πολλοί από εμάς πίνουμε τσάι γιατί κάνει καλό στην υγεία μας. Αλήθεια, όμως, πόσοι από εμάς γνωρίζουμε ότι τα χρησιμοποιημένα φακελάκια του τσαγιού κάνουν καλό και στην τσέπη μας;

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ορισμένους τρόπους για να επαναχρησιμοποιήσετε αυτά τα φακελάκια και να εξοικονομήσετε χρήματα ακόμη κι όταν θα έχει αδειάσει το φλιτζάνι σας.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να αντιμετωπίσετε μικρούς ερεθισμούς της επιδερμίδας, όπως εγκαύματα από τον ήλιο, μελανιές, τσιμπήματα από κουνούπια ή ακόμη και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρέξετε το χρησιμοποιημένο σακουλάκι του τσαγιού και να το πιέσετε πάνω στο δέρμα σας.

Μια άλλη χρήση για τα φακελάκια από το τσάι που έχετε καταναλώσει είναι ως αποσμητικό για τα παπούτσια ή το ψυγείο σας.

Σε αυτήν την περίπτωση απλά βάλτε από ένα στεγνό σακουλάκι σε κάθε παπούτσι και το αφήνετε όλο το βράδυ. Το πρωί οι μυρωδιές θα έχουν πάει περίπατο. Όσον αφορά στο ψυγείο, βάλτε μερικά σακουλάκια σε ένα τάπερ και αφήστε να κάνουν την δουλειά τους.

Επίσης μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τα λίπη από πιάτα και σκεύη. Απλά μουλιάστε τα πιάτα στο νεροχύτη και βάλτε μερικά φακελάκια από το τσάι που έχετε πιει. Αφήστε το λίγες ώρες και τα λίπη θα καθαριστούν πιο εύκολα.

Τέλος μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως απωθητικά για έντομα και ποντίκια. Απλά βάλτε μερικά σακουλάκια σε προβληματικά μέρη όπως τα ντουλάπια της κουζίνας και κρατήστε τους ανεπιθύμητους επισκέπτες μακριά.

Δείτε το βίντεο με το τι μπορείτε να κάνετε με τα χρησιμοποιημένα σακουλάκια από τσάι:

 

Η αγάπη δεν έχει ταμπέλες!

Σκύλος παριστάνει τον παράλυτο για να τον λυπηθούν και να του δώσουν φαγητό!