in

Αυτός ο άνδρας καθώς χρησιμοποιούσε το Google Street View, ανακάλυψε κάτι που δεν θα ξεχάσει ποτέ

Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ το Google Maps Street View; Αν ναι, τότε ξέρετε ότι είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό να περνάτε μέσα από τις πόλεις, είτε γνωστές είτε άγνωστες, και να δείτε τι συμβαίνει κατά τη στιγμή που λήφθηκε η φωτογραφία.

Όταν βαρεθεί, ο Redditor περιηγείται σε διάφορους δρόμους γύρω από το Όρεγκον, χρησιμοποιώντας το Google Maps. Ο αδελφός του κάνει το ίδιο πράγμα. Ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να εξερευνήσουν διάφορα μέρη χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψουν το καθιστικό τους.

Μια νύχτα, αυτός και ο αδελφός του, έκαναν μια απίστευτη ανακάλυψη. Κοιτούσαν λοιπόν σε μερικές γειτονιές, όταν εντόπισαν ένα άτομο να χαλαρώνει μπροστά από το σπίτι του: τη γιαγιά τους.

Εκείνη ήταν αραχτή στον ήλιο

grandmother-streetview

Καθόταν αναπαυτικά και διάβαζε την εφημερίδα της!

grany

Γιατί όμως είναι τόσο σημαντική αυτή η φωτογραφία; Η Google τράβηξε μία από τις τελευταίες φωτογραφίες της γιαγιάς τους. Πέθανε σε λιγότερο από ένα χρόνο μετά από όταν η φωτογραφία τραβήχτηκε.

Οι άνθρωποι να εμφανίζονται στο Street View είναι αρκετά σπάνιο, αλλά αυτά τα παιδιά κατάφεραν να κάνουν επεξεργασία την φωτογραφία για να έχουν μια τελευταία εικόνα της αγαπημένης γιαγιάς τους.
Πηγή

Επαγγελματίας σέρφερ δάμασε τα κύματα με τα ψηλοτάκουνά της για να περάσει ένα μήνυμα

Αρχίζει να στέλνει μηνύματα κατά την διάρκεια μαθήματος οδήγησης!Δείτε τι κάνει ο δάσκαλος