in

Βγαίνετε καιρό και δεν έχει Κοιμηθεί μαζί σου; Δες τι σημαίνει!

Όλοι το έχουμε νιώσει. Τα πρώτα ραντεβού είναι πραγματικά τρομακτικά. Και πλέον, με τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι ένα συχνό φαινόμενο να ξεκινούν γνωριμίες στο διαδίκτυο με ανθρώπους που είναι εντελώς άγνωστοι.

Ποιός ξέρει όμως εάν αυτή η χημεία που υπάρχει στα μηνύματα θα συνεχιστεί και στην πραγματική ζωή; Από την εμπειρία μας, κάτι τέτοιο είναι πολύ σπάνιο.

Μερικές φορές όμως γίνεται. Ο καφές συνεχίζεται από ένα δείπνο, το δείπνο από επιδόρπιο και τελικά καταλήγεις να περπατάς για ώρες στην πόλη απλά μιλώντας. Είναι από αυτές τις λίγες φορές που νιώθεις τον χρόνο να σταματά και για σένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκείνη τη στιγμή από τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου.

Τελειώνει όμως η βραδιά και όταν την αποχαιρετάς έξω από το σπίτι της, εκείνη σου δίνει απλά ένα φιλί στο μάγουλο. Εκείνη τη στιγμή χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Σκέφτεσαι τι μπορεί να έκανες λάθος… Σκέφτεσαι ότι δεν της αρέσεις και ίσως όλα να είναι στο μυαλό σου…

Βέβαια αν το σκεφτείς καλύτερα, δεν σου έδειξε ότι δεν της αρέσεις, απλά δεν σε προσκάλεσε μέσα.

Το πιθανότερο είναι να της άρεσες πολύ! Πράγματι, είναι κάτι συνηθισμένο να αρέσεις σε μια γυναίκα, αλλά να μην θέλει να κοιμηθεί μαζί σου. Είναι δική της επιλογή όπως και να το δεις.

Μπορεί κάποιος να πει πως είναι η εξαίρεση, αλλά κάνει λάθος. Είναι ο κανόνας. Όταν αρέσεις σε μια γυναίκα, δεν πρόκειται να ολοκληρώσει μαζί σου από τα πρώτα ραντεβού.

Εννοείται πως υπάρχουν και εξαιρέσεις, όπως σε κάθε κανόνα, Αλλά συνήθως αυτό γίνεται.

Οι γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά από μικρές πως αν δώσεις σε έναν άντρα αυτό που θέλει, μετά θα χάσει το ενδιαφέρον του. Ξέρουν πολύ καλά πως η εpωτική επαφή είναι ένα από τα πιο δυνατά τους όπλα.

Όσο περισσότερο σε κάνει να περιμένεις, τόσο το καλύτερο για εκείνη. Έτσι κερδίζει το σεβασμό σου. Δεν λέμε ότι ισχύει πάντα αυτό. Σίγουρα όμως υπάρχει αυτή η σκέψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού των γυναικών και τις προτρέπει να περιμένουν όσο περισσότερο μπορούν.

Μερικές φορές, όταν δεν νοιάζονται καθόλου για αυτόν που έχουν απέναντί τους, τότε κοιμούνται μαζί του. Δεν τη νοιάζει να σε κάνει να περιμένεις, γιατί απλά δεν θέλει κάτι περισσότερο από σένα.

Εάν τους αρέσεις, ο μόνος τρόπος να αυξήσουν έστω και λίγο την πιθανότητα να σε ξαναδούν, είναι με το να σε κάνουν να περιμένεις. Μπορεί να ακούγεται λίγο παράξενο, αλλά είναι η αλήθεια.

Οπότε την επόμενη φορά που θα περάσεις ένα τέλειο ραντεβού αλλά γίνει κάτι τέτοιο, απλά χαλάρωσε – είναι πολύ πιθανό να της αρέσεις πάρα πολύ!

Credit: elitedaily.com

8 πράγματα που κάνουν κάθε άντρα να ζηλεύει…

Εμπάργκο σε όποιον δίνει βήμα στο Λαζόπουλο: Μεγάλες εταιρίες «κόβουν» τη διαφήμιση από τις εκπομπές του