in

Βεντέτα Λιάγκα-Κρητικού αγρότη

Νέο επεισόδιο στην κόντρα με εμπλοκή και του Γιώργου Παπαδάκη

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την συνέντευξη που έδωσε ο Στάθης Στιβακτάκης στο «Down Town», όπου πόζαρε σαν μοντέλο και «τα έχωσε» στον παρουσιαστή επειδή τον αποκάλεσε αμόρφωτο, λέγοντας ότι τον παρακαλούσε να πάει στην εκπομπή.

Ο Στάθης Στιβακτάκης δεν αποκλείει το ενδεχόμενο… βεντέτας μεταξύ της οικογένειάς του και του Γιώργου Λιάγκα, για τα σχόλια που είχε κάνει ο παρουσιαστής στην εκπομπή του. «Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ δυσαρεστημένη με τον Γιώργο Λιάγκα για τη λέξη που είπε “αμόρφωτος” και μετά με παρακαλούσε να έρθω στο κανάλι. Πώς μια τέτοια εκπομπή με ανθρώπους και πάνελ με ντοκτορά και μεταπτυχιακά ζητάει από έναν αμόρφωτο να έρθει στην εκπομπή;», αναρωτιέται.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήμουν σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό. Έχω 20 χρόνια εμπειρίας και ξέρω, το έχω κάνει κι εγώ στο παρελθόν. Παίρνουμε έναν άνθρωπο, τον στίβουμε σαν λεμονόκουπα και μετά τον πετάμε γιατί παύει να πουλάει. Γιατί κι αυτός τώρα ψωνίστηκε. Βγαίνει και λέει δεν με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίσεις, αλλά κάθισε και βάφτηκε για να κάνει φωτογράφιση. Τι δουλειά έχει ο Στιβακτάκης να κάνει φωτογράφιση σαν μοντέλο;»

Είπε ακόμη: «Θα του απαντήσω επειδή είμαι άντρας και αυτά που λέω συνεχίζω να τα λέω. Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή. Είμαι άντρας, βγαίνω λέω την γνώμη μου και δεν την παίρνω πίσω. Εγώ δεν τον είχα καλέσει ποτέ. Δεν ήθελα καν να το παίξω σαν θέμα γιατί είχα πει στην Τρυφίδου όταν μου το πρότεινε μια μέρα, πως είναι ένας ταλαίπωρος που θα τον ξεσκίσουν τα μέσα. Δικαιώθηκα το επόμενο διάστημα. Με παίρνει ο Γιώργος Παπαδάκης και μου λέει “Γιώργο αύριο είναι η γιορτή των μελισσοκόμων. Θα γελάσεις. Ξέρεις ποιον μου φέρνουν εκπρόσωπο; Τον Στιβακτάκη! Θες να τον πάρω, να στον φέρω να γίνει πλάκα;” Του λέω “φέρτον να του εξηγήσω κιόλας ότι δεν έχω τίποτα μαζί του”. Και έτσι πήγαν κάτω οι συνεργάτες της εκπομπής και τον ρώτησαν αν θέλει να έρθει πάνω να τα βρούμε. Δεν τον καλέσαμε ποτέ στην εκπομπή, να το ξεκαθαρίσουμε! Ο Παπαδάκης το είχε πει. Αυτή είναι η αλήθεια παιδιά. Ψέματα να λέμε;»

Πηγή

10 ταινίες της Ντίσνεϊ με «σκοτεινές» ρίζες: Τα «σκληρά» παραμύθια και ιστορίες στα οποία βασίστηκαν

10 πράγματα που όλες οι γυναίκες θα λάτρευαν να τους κάνεις κι ας μην το παραδέχονται