in

Γυναίκα που παράτησε τον σκύλο της στο αυτοκίνητο με 45 βαθμούς τιμωρήθηκε με τον ίδιο τρόπο !

Γυναίκα καταγγέλλει αστυνομικό ότι την εξανάγκασε να μείνει στο αμάξι κλειδωμένη σε υψηλές θερμοκρασίες, όπως ακριβώς έκανε η ίδια στον σκύλο της. To περιστατικό συνέβη το καλοκαίρι του 2014, ωστόσο μόλις τις τελευταίες ημέρες η είδηση, όπως και το βίντεο, αναπαράγονται από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Η ιστορία, που κάνει τον γύρο του κόσμου, αφορά μια γυναίκα η οποία ξέχασε κλειδωμένο στο αμάξι τον σκύλο της, σε πάρκινγκ στο Οχάιο. Το περιστατικό έγινε αμέσως αντιληπτό από τους αστυνομικούς που βρίσκονταν σε περιπολία, με αποτέλεσμα η ποινή να έιναι αρκετά αυστηρή, όπως η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται. Ο φιλόζωος αστυνομικός, που θύμωσε από αυτήν της την πράξη, ανάγκασε τη γυναίκα να μείνει στο αμάξι –σε μια μέρα πολύ καuτή, με 45,5°C–, ώστε να νιώσει όπως ακριβώς αισθανόταν το ζώο κλεισμένο εκεί.

Η Shelly Nicholas αναφέρει πως ο αστυνομικός την πίεσε να κλείσει την πόρτα, αλλά όπως κατέγραψε η κάμερα που είχε τοποθετημένη το όργανο της τάξης πάνω του, ήταν περισσότερο προτροπή, παρά βίαιος εξαναγκασμός.

Η καταγγελία αναφέρει πως επρόκειτο για βίαιο εξαναγκασμό εκείνης, του άνδρα και του παιδιού της να παραμείνουν μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά η κάμερα παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή, με τον αστυνομικό να την προτρέπει ως εξής: «Μπορείς να μείνεις στο αυτοκίνητο και να κλείσεις την πόρτα, αφού δεν είναι και τόσο ζεστά τελικά».

Πηγή

Συγκινητικό video: Οι απαντήσεις αυτών των νέων ανθρώπων με καρκίνο θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τη ζωή!

Δε θα είμαστε ποτέ φίλοι