in

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ – ΤΩΡΑ: Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Μυρσίνη Αρναούτη…

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ – ΤΩΡΑ: Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Μυρσίνη Αρναούτη…

Σας έγραψα από την πρώτη κιόλας μέρα ότι… από μένα θα μαθαίνετε αποκλειστικά και μόνο την αλήθεια…

Κι αυτή και μόνο αυτή όσο σκληρή κι αν… είναι θα μοιράζομαι μαζί σας. Λοιπόν. Για να τα βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Η Νατάσα Αρναούτη, μητέρα της Μυρσίνης είναι πολύ στεναχωρημένη τις τελευταίες μέρες.

Τόσο για την πληθώρα των ανακριβειών που αφορούν στην υγεία του παιδιού της αλλά και στις φερόμενες δηλώσεις που έχει κάνει η ίδια στον αδερφό του Παντελή αλλά και η Μυρσίνη από το κρεβάτι.

Ποια είναι η αλήθεια; Η αλήθεια είναι ότι οι γιατροί της Μυρσίνης υποχρεώθηκαν λόγω συνθηκών να κάνουν στην ασθενή τους τραχειοτομή, προκειμένου να την βοηθήσουν τόσο στο αναπνευστικό της αλλά και να παροχετεύουν τροφή και νερό.

Αυτό σημαίνει ότι η Μυρσίνη ούτε μίλησε ποτέ, ούτε έβρισε κανέναν, ούτε βεβαίως είναι σε θέση να δώσει κατάθεση. Οι γιατροί υπολογίζουν να βγει από την εντατική σε δυο μήνες από τώρα. Αν όλα πάνε καλά. Όσο για την μητέρα της; Είναι δίπλα της βράχος και περιμένει να δεί το παιδί της να επανέρχεται πλήρως. Κάτι που ευχόμαστε όλοι.gossip-tv.gr

Σε ποια ηλικία είναι καλύτερο το σεχ

Το αθάνατο «παπάκι» που όργωνε με σούζες την Ελλάδα: Ο στρογγυλοφάναρος θρύλος των ’80s που μετατράπηκε σε σύμβολο κοινωνικής ανυπακοής!