in

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ – Κάλεσε την αστυνομία η Αννίτα Πάνια: «Μείνε μακριά από τον γιο μου»!

Θέλει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας, όσο κι αν αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Τι δουλειά είχαν αστυνομικοί έξω από το σπίτι της Αννίτας Πάνια στην Εκάλη το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής; Λίγο τα τεντωμένα νεύρα μετά την τροπή που έχει πάρει ο γάμος της με τον Νίκο Καρβέλα και το διαφαινόμενο τέλος του, λίγο η γενική στάση της να αποφεύγει το φωτογραφικό φακό και να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν άργησαν να ανάψουν τα αίματα!

Η παρουσία φωτογράφου και τα “κλικ” του φακού ήταν η αιτία της έκρηξης της παρουσιάστριας η οποία μάλιστα έφτασε στο σημείο να φωνάξει την αστυνομία! Αυτό ανέφερε ο ίδιος ο φωτορεπόρτερ στο προσωπικό του site “ανεβάζοντας” ένα κείμενο με τίτλο “Η Πάνια δεν ήθελε φωτογραφίες και φώναξε αστυνομικούς σήμερα” και μαζί μια φωτογραφία της παρουσιάστριας από την έξοδό της με μεγάλα μαύρα γυαλιά, όπου δύσκολα αναγνωρίζεται.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το συμβάν έγινε το μεσημέρι της 6ης Μαρτίου. Η Αννίτα φαίνεται ότι ενοχλήθηκε πολύ από την παρουσία του φωτογράφου ο οποίος την απαθανάτιζε με αποτέλεσμα να γίνει… τσαμπουκάς και εκείνη κάλεσε αστυνομικούς για να την προστατεύσουν από τον φωτορεπόρτερ.

“Το αποτέλεσμα για κείνη είναι πως η κουλή με θράσος απαίτησή της, έπεσε στο κενό. Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα χαρτιά μας, τα κοίταξαν, μας χαιρέτησαν και έφυγαν”, έφραψε χαρακτηριστικά στο site ο φωτογράφος, ο οποίος ανέφερε για το περιστατικό ότι “είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα θράσους” από πλευράς της παρουσιάστριας, θυμίζοντας το θερμό επεισόδιο που είχε η Αννίτα και ο Νίκος Καρβέλας με αστυνομικούς στη Βάρη πριν από οχτώ χρόνια και μάλιστα είχαν οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Η παρουσιάστρια σίγουρα δεν περνά και τις καλύτερες μέρες της. Άλλωστε πρόσφατα είχαν αποκαλύψει στο “YES!” οι στενοί της συνεργάτες ότι έχει πάρα πολλά νεύρα. Δικαιολογημένα κάπου, αφού ο γάμος της έχει κλυδωνιστεί πολύ, ενώ και το διαφαινόμενο διαζύγιό της έκανε τους πάντες να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή. Και αυτό την τρελαίνει, αφού τόσα χρόνια είχε καταφέρει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…

Όταν μπήκε στα Επείγοντα, ήταν Γεμάτος Αίματα. Ο λόγος; Δεν τον πίστευαν ούτε οι Γιατροί.

Μην τσιμπάτε αυτή είναι η αλήθεια! – 180.000 ευρώ τζίρο κάνει τον μήνα από τους μετανάστες