in

Είχαν Ορκιστεί ότι μέχρι να Παντρευτούν δεν θα έχουν Ερωτική Επαφή. Ο λόγος; Ανεκτίμητος!

Πλέον, οι προγαμιαίες σχέσεις είναι άμεσα συνδεδεμένες με την κουλτούρα μας και είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε να αντισταθεί στον πειρασμό. Ο τραγουδιστής Colton Dixon όμως, που έγινε διάσημος από τις εμφανίσεις του στο American Idol, κατάφερε και κρατήθηκε μέχρι το γάμο του.

24976628065_d0dc3ef195_o

Φαίνεται η αποφασιστικότητα του ζευγαριού να περιμένει. Αλλά υπάρχει ακόμα ένας λόγος για το οποίο έκαναν ότι έκαναν.

«Μεγάλωσα πιστεύοντας πως το σεχ είναι κάτι σχεδιασμένο για το γάμο και ήξερα ότι θα είχε πολύ περισσότερο νόημα αν περίμενα.»

Για την Annie ήταν η ίδια ιστορία. Εκτός από τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις, ήθελε η πρώτη νύχτα του γάμου τους να είναι ξεχωριστή – ένα δώρο αγάπης.

«Δεν το επιλέξαμε επειδή κάποιος μας πίεσε. Βαθιά μέσα μας ξέρουμε πως κάναμε το σωστό και χαιρόμαστε πολύ που γίναν έτσι τα πράγματα.»

24346023674_ef131afe15_o

«Η πρώτη μας φορά ήταν αρκετά παράξενη. Είχε έρθει η ώρα να κοιμηθούμε μαζί. Μέχρι τώρα όπου και να πηγαίναμε, κοιμόμασταν σε ξεχωριστά δωμάτια.»

24858627842_00534a1274_o

Μας εκπλήσσει το δυνατό αυτό ζευγάρι για την πίστη του και την προσήλωσή τους στα πιστεύω τους. Μακάρι να εμπνεύσουν και άλλα νεαρά ζευγάρια να το προσπαθήσουν. Δεν είναι εύκολη η αναμονή, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει! 

Credit: godvine.com

AΝAΤΡIΧIAΣΤIΚEΣ ΣΥΜΠΤΩΣEIΣ με τoυς νεκρών των IΜIΩΝ και της Κινάρoυ: H IΣΤOΡIA επαναλαμβάνεται!!! (βίντεo)

Εκτός ορίων η Χριστίνα Λαμπίρη: Αποχώρησε με πόνο καρδιάς από την εκπομπή και ζήτησε συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό