in

Εικονολήπτρια στην Ουγγαρία να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα, που προσπαθεί να περάσει τα σύνορα με το παιδί του αγκαλιά …

Απολύθηκε από το κανάλι N1TV είδε η Ουγγαρέζα οπερατέρ που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγα την ώρα που αυτός, προσπαθεί μαζί με τους υπόλοιπους να περάσουν τρέχοντας τα σύνορα, κρατώντας στην αγκαλιά του, το παιδί του.Τηλεοπτικό υλικό την απαθανατίζει να βάζει τρικλοποδιά σε ακόμα ένα παιδί, ενόσω αυτό τρέχει!

Ktinos_954221913

Η Πέτρα Λάζλο, όπως αργότερα ταυτοποιήθηκε, όπως είναι φυσικό προκάλεσε παγκόσμια οργή με αυτές τις ενέργειες κάτι που ανάγκασε το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι N1TV, το οποίο πρόσκειται στο ακροδεξιό κόμμα της Ουγγαρίας, να την απολύσει με συνοπτικές διαδικασίες.

«Μια συνάδελφος του N1TV συμπεριφέρθηκε σήμερα με τρόπο απαράδεκτο» έλεγε ο σταθμός σε δήλωση, μέσω του αρχισυντάκτη Ζάμπολς Κίσμπερκ, ο οποίος τη δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του καναλιού.

«Η σύμβαση εργασίας της οπερατέρ τερματίστηκε με άμεση ισχύ και θεωρούμε το συμβάν λήξαν», έλεγε στη συνέχεια.

Ο διευθυντής σύνταξης του N1TV Ζάμπολτς Κίσμπερκ έγραψε στη σελίδα στο Facebook του σταθμού: «Μια συνάδελφος στο N1TV συμπεριφέρθηκε απαράδεκτα σήμερα στο σημείο συγκέντρωσης (μεταναστών) στο Ρόζσκε».

«Το συμβόλαιο συνεργασίας της εικονολήπτριας λύθηκε, με άμεση ισχύ, και θεωρούμε το συμβάν λήξαν», διευκρινίζει σε ανακοίνωσή του το τηλεοπτικό δίκτυο.

Εκατοντάδες μετανάστες παραβίασαν χθες το απόγευμα τις κορδέλες που είχε τοποθετήσει η αστυνομία της Ουγγαρίας κοντά στα σύνορα με τη Σερβία.

Οι άνθρωποι προέρχονταν από μια ομάδα περίπου 1.500 ανδρών, γυναικών και παιδιών οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους καθώς περίμεναν για πολλές ώρες σε ένα σημείο συγκέντρωσης στο Ρόζσκε στη νότια Ουγγαρία απ’ όπου οι μετανάστες μεταφέρονται προς ένα κέντρο υποδοχής και καταγραφής προκειμένου να αιτηθούν να τους χορηγηθεί άσυλο.

Πηγή

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Σύζυγος βγάζει τη γυναίκα στο… κλαρί λόγω κρίσης!

Το βίντεο του ΕΟΤ που σαρώνει τα βραβεία – Οι ομορφιές της χώρας σε 4 λεπτά