in

Εκτός ορίων η Χριστίνα Λαμπίρη: Αποχώρησε με πόνο καρδιάς από την εκπομπή και ζήτησε συγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό

Η Χριστίνα Λαμπίρη στη σημερινή της εκπομπή προχώρησε σε μία σημαντική κίνηση και προς τιμήν της αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής της.

Η πτώση του ελικοπτέρου στην Κίναρο, βύθισε τη χώρα σε πένθος. Δύο αξιωματικοί βρέθηκαν νεκροί, ενώ ο τρίτος που επέβαινε αγνοείται ακόμη με μηδαμινές πιθανότητες να έχει επιζήσει. Το ζήτημα έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, ιδιαίτερα μετά την προκλητική αμφισβήτηση από την πλευρά της Τουρκίας.

Στην εκπομπή «Με το καλημέρα» προβλήθηκε το θέμα και υπήρξε τηλεφωνική παρέμβαση για ανάλυση όσων έχουν συμβεί, από τον Τάσο Γκουριώτη. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης του δημοσιογράφου, η Χριστίνα Λαμπίρη δέχτηκε εντολή από το κοντρόλ να τον διακόψει για να γίνει η τοποθέτηση προϊόντος που συνηθίζει να κάνει το κανάλι. «Αλλάζουμε και πάλι. Τι να κάνουμε τώρα…συνεχίζουμε. Πάμε στη Τζέφη;», ανέφερε αμήχανα η παρουσιάσρια.

Μετά την ολιγόλεπτη τοποθέτηση προϊόντος πήρε το λόγο και πάλι. «Να σε ευχαριστήσω πολύ. Εγώ προσωπικά έρχομαι σε πάρα πολύ δύσκολη με αυτό που συμβαίνει, γιατί έχουμε μια τεράστια τραγωδία σε εξέλιξη, που δε φαίνεται να σταματά στον χαμό τριών ανθρώπων, με πολύ δυσάρεστα παρακλάδια και παραμέτρους, η ροή της εκπομπής είναι όμως συγκεκριμένη και δεν μπορεί να μεταβληθεί. Ως εκ τούτου ό,τι είναι προγραμματισμένο με το διαφημιστικό μας κομμάτι είμαστε υποχρεωμένοι να το προβάλλουμε για να είμαστε τυπικοί. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν συμμεριζόμαστε τον πόνο και την αγωνία όλων των Ελλήνων. Είχα ανάγκη να το μοιραστώ αυτό μαζί σας, γιατί όλες οι στιγμές δεν είναι ίδιες. Συνεχίστε», ανέφερε και σηκώθηκε αποχωρώντας από μία ακόμη τοποθέτηση προϊόντος.

Δείτε τι συνέβη στο βίντεο που ακολουθεί.

Είχαν Ορκιστεί ότι μέχρι να Παντρευτούν δεν θα έχουν Ερωτική Επαφή. Ο λόγος; Ανεκτίμητος!

9 ”Πονηροί” Τρόποι για να τον Τρελάνετε του Αγίου Βαλεντίνου!