in

Επιχείρηση Μπεν: Ανοίγουν τα στόματα για την εξαφάνιση στην Κω

Οι Βρετανοί αστυνομικοί που βρίσκονται στην Κω για την υπόθεση του Ben Needham αποκάλυψαν πως έχουν μιλήσει με “σημαντικούς” ανθρώπους για το εξαφανισμένο αγόρι. Αναφέρουν επίσης ότι στο επίκεντρο βρίσκονται διάφορα σημεία ενδιαφέροντος.
Η ομάδα των Βρετανών αστυνομικών έφτασε στην Κω στις 10 Μαΐου για να λύσουν το μυστήριο 25 ετών. Ήθελαν να βρουν νέους μάρτυρες και να εξετάσουν τους μύθους που περιβάλλουν την υπόθεση του Ben.

Οι 10 αξιωματικοί από την “Επιχείρηση Μπεν” έκαναν έκκληση στους ντόπιους από την ημέρα που έφτασαν στο ελληνικό νησί. Ο Μπεν ήταν μόλις 21 μηνών όταν εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1991 έξω από ένα αγρόκτημα.

Η γιαγιά του Χριστίνα τον είχε πάρει μαζί της να επισκεφτούν τον παππού του Eddie. Η μητέρα του μικρού Μπεν εργαζόταν ως σερβιτόρα την ημέρα που εξαφανίστηκε. Στη συνέντευξη Τύπου στις 10 Μαΐου οι αστυνομικοί αποκάλυψαν πως προσπαθούν να εντοπίσουν έναν άντρα που είχε καλέσει τις αρχές το 1993 υποστηρίζοντας πως ο μικρός Μπεν είχε μετανομαστεί σε Ανδρέα και ζούσε με έναν άντρα που τον έλεγαν Νίκο.

Από την άφιξή τους στην Ελλάδα έχουν δοθεί τουλάχιστον 300 πληροφορίες για την υπόθεση. “Η ομάδα εξακολουθεί να είναι πολύ απασχολημένη και μια ομάδα από σημαντικούς ανθρώπους και τοποθεσίες που παρουσιάζουν ενδιαφέρον έχουν εντοπιστεί κατά τη διάρκεια των ερευνών στην Κω”, δήλωσε ο αξιωματικός που βρίσκεται στην Κω Jon Cousins. Οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: Mirror

Έπεσε έξω από τη Θεσσαλονίκη με το αερόστατό του ο Ηλίας Ψινάκης! (ΦΩΤΟ)

X Factor: Διαγωνιζόμενη που πάει στα live είναι κόρη γνωστής παρουσιάστριας