in

Ζευγάρι Βρετανών και ο Γιος τους Ξυλοκοπούνται Αναίσθητοι από Κακοποιούς στη Ταϊλάνδη

Ένας μάρτυρας που είδε ένα ζευγάρι Βρετανών και το γιο τους να ξυλοκοπούνται μέχρι αναισθησίας περιγράφει πως προσπάθησε να τους βοηθήσει, αλλά δέχτηκε και ο ίδιος άγρια επίθεση και πλέον χρειάζεται εγχείρηση. 

Ένα βίντεο από κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης απαθανάτισε την επίθεση στις 2 π.μ. σε δημοφιλές τουριστικό θέρετρο της Ταϊλάνδης, όπου το ηλικιωμένο ζευγάρι και ο μεσήλικας γιος τους γιόρταζαν τη Ταϊλανδέζικη Πρωτοχρονιά.

Τα γεγονότα φαίνεται να κλιμακώνονται από το πουθενά, καθώς η γυναίκα δέχεται μπουνιά και ρίχνεται στο έδαφος, ενώ οι άντρες δέχονται γροθιές και κλωτσιές στο παρασκήνιο.

Ένας μάρτυρας, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, δήλωσε σε φόρουμ, ότι μια ομάδα νεαρών Ταϊλανδών έψαχνε για καυγά κατά τη διάρκεια της εθνικής τους αργίας, την Ταϊλανδέζικη Πρωτοχρονιά.

26090357013_90e5e04f72_o 26090355443_e8d17fc71a_o

Ισχυρίζεται ότι περπατούσε με τη σύζυγό του και προσπάθησε να παρέμβει, σπρώχνοντας έναν νεαρό που ξυλοκοπούσε τη γυναίκα, αλλά δέχτηκε και ο ίδιος επίθεση, και τώρα χρειάζεται οδοντιατρική εγχείρηση, εξαιτίας των τραυμάτων του.

“Οι κοπέλες στο μπαρ όπου βρισκόμουν αποχαιρέτησαν δύο ηλικιωμένους πελάτες και το γιο τους, και η σύζυγός μου και εγώ ακολουθήσαμε δευτερόλεπτα πίσω τους. Μόλις 20-30 μέτρα μακριά από το μπαρ, Ταϊλανδοί νεαροί χτυπούσαν την 65χρονη γυναίκα στο πρόσωπο! Ο άντρας της ήταν στο έδαφος και ο γιος τους ξυλοκοπήθηκε άσχημα.”

“Σε αυτό το σημείο τους πλησίασα και έσπρωξα έναν από τους νεαρούς μακριά από τη γυναίκα. Δέχτηκα δυνατές μπουνιές και κλωτσιές, αλλά ένιωσα ότι έπρεπε να προστατέψω αυτή την ανυπεράσπιστη γυναίκα. Κανείς άλλος από μένα δε προσπάθησε να βοηθήσει τους ηλικιωμένους, που κατέληξαν να αιμορραγούν πεσμένοι στο έδαφος. Αυτοί οι νεαροί ήθελαν εσκεμμένα να προκαλέσουν κακό. Τα τρία άτομα που ξυλοκοπήθηκαν ακόμα νοσηλεύονται, και εγώ θα χρειαστώ οδοντιατρική εγχείρηση.”

1 2

Είναι άγνωστο τι ειπώθηκε και προκάλεσε το ξέσπασμα της βίας. Οι δράστες εξαφανίστηκαν στο πλήθος ανενόχλητοι.

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους δράστες από υλικό κυκλώματος κλειστής κάμερας. Η αστυνομία δήλωσε ότι έχουν συλλάβει τέσσερις ύποπτους και πιστεύουν ότι θα συλληφθούν και άλλα άτομα.

Το απόσπασμα από το κύκλωμα κλειστής τηλεόρασης δείχνει ότι πιθανόν η επίθεση να προκλήθηκε ότι η Βρετανίδα χτύπησε έναν άντρα στο πρόσωπο.

Το απόσπασμα δείχνει τη γυναίκα να μιλάει με έναν Ταϊλανδό, που περνάει από δίπλα της. Έπειτα, 57 δευτερόλεπτα αργότερα, η Βρετανίδα χτυπάει τον άντρα στο πρόσωπο. Ωστόσο, αυτό δεν δικαιολογεί τη σκληρή επίθεση που δέχτηκαν και οι τρεις τους.

Ένας άλλος χρήστης στο φόρουμ, έγραψε ότι πιθανόν οι Βρετανοί προκάλεσαν το περιστατικό, σχολιάζοντας: “Είναι τυχεροί που δε τους μαχαίρωσαν ή δε τους πυροβόλησαν. Τώρα, μάλλον έμαθαν το μάθημά τους.”

“Οι άνθρωποι είναι αφελείς όταν έρχονται στη Ταϊλάνδη, αλλά επιστρέφουν στη πατρίδα τους με πιο ρεαλιστική άποψη.” Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε την αδικαιολόγητη επίθεση που δέχτηκαν τα τρία άτομα. Προσοχή, περιέχει σκληρές σκηνές.

Credit: dailymail.co.uk

Σαμψών. Ο μασίστας που έσπαγε μάρμαρα με το κεφάλι και περνούσαν από πάνω του τριαξονικά φορτηγά. Έχασε πολλά λίτρα αίματος από τραυματισμό την ώρα της επίδειξης (βίντεο)…

Κάνει ντους μετά την Παραλία. Όταν της Συνέβη ΑΥΤΟ, δεν ήξερε Πού να Κρυφτεί!