in

Η Οδική Ασφάλεια πρέπει να είναι η πρώτη μας Προτεραιότητα. Δείτε γιατί δεν πρέπει να Αγνοούμε ΠΟΤΕ τις Διπλές Γραμμές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κώδικας και τα σήματα οδικής κυκλοφορίας υπάρχουν για ένα λόγο: για να προστατεύουν τους οδηγούς και να αποτρέπουν τα ατυχήματα. Αν δεν ακολουθούμε τους κανόνες, δυστυχώς καταλήγουμε να τραυματίζουμε τους άλλους και τους εαυτούς μας.

Όταν ο οδηγός αυτού του Mitsubishi Adventure αγνόησε τις διπλές γραμμές, τα πράγματα πήραν μια πολύ άσχημη τροπή. Το παρακάτω βίντεο το δημοσίευσε στο Facebook o Roman Nuki Santos, προέρχεται από κάποιον με το όνομα Leo Kimbungan και είναι τραβηγμένο στον αυτοκινητόδρομο Marcos Highway στην πόλη Baguio στις Φιλιππίνες.

Στην μέση του δρόμου υπάρχουν δύο κίτρινες γραμμές, που σημαίνει ότι ΔΕΝ επιτρέπεται η προσπέραση.

Το αυτοκίνητο πήγαινε πίσω από κάποια άλλα σχετικά αργά, ενώ στη διπλανή λωρίδα έτρεχε μια μηχανή. Όλα καλά μέχρι εδώ, αφού ο δρόμος είναι διπλής κυκλοφορίας.

Μέχρι που ξαφνικά το Mitsubishi Adventure αποφάσισε να κάνει προσπέραση και χτύπησε μετωπιαία τη μηχανή. Ο οδηγός της μηχανής έπεσε αμέσως στο δρόμο με δύναμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός ευτυχώς ζει, αλλά έχει πάθει κάταγμα ανοιχτού βραχίονα στο χέρι λόγω του ατυχήματος. Ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά.

Προσοχή σκληρές εικόνες

Credit: elitereaders.com

Δημοπρασία με Mercedes SLK (2.000€), Smart (1.000€), ΒΜW X5 (3.000€) κ.ά.

16 Μοναδικά Τατουάζ για κορίτσια που θα τα λατρέψετε…!