in

Η μπάλα που καταπίνει ανθρώπους και ισοπεδώνει αντιπάλους. Η νέα τρέλα στη Ν. Ζηλανδία, που ανεβάζει την αδρεναλίνη!

Μια από τις πιο διάσημες σκηνές του Ιντιάνα Τζόουνς είναι εκείνη όπου ο θρυλικός ήρωας αναγκάζεται να τρέξει για να ξεφύγει από έναν τεράστιο βράχο που τον κυνηγάει.

Ο κινηματογραφιστής Ντέβιν Γκράχαμ και η ομάδα του, αποφάσισαν να αναβιώσουν την θρυλική σκηνή από την ταινία «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού«, αντικαθιστώντας τον βράχο με μια γιγαντιαία πλαστική μπάλα. Το «ζόρμπινγκ«, όπως αποκαλείται, αποτελεί ένα εξτρίμ σπορ με μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια, το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στη Νέα Ζηλανδία. Πρόκειται ουσιαστικά για την κατάβαση μιας πλαγιάς μέσα σε μια διάφανη πλαστική μπάλα, η οποία διαθέτει ειδικές λαβές για τα χέρια και τα πόδια και μπορεί να μεταφέρει μέχρι και δύο ανθρώπους τη φορά.

Η σκηνή διαδραματίζεται σε καταπράσινο πάρκο της Νέας Ζηλανδίας. Η πλαστική μπάλα κατρακυλά στον λόφο ενώ οι πρωταγωνιστές τρέχουν όσο πιο γρήγορα μπορούν για να γλιτώσουν. Μέσα στην μπάλα η οποία είναι γεμάτη με νερό μπαίνει κάθε φορά ένας αναβάτης με μια κάμερα, που όπως φαίνεται το διασκεδάζει πολύ.

Η μπάλα «συνθλίβει» όλους τους δρομείς έναν προς έναν.

Επειδή όμως η μπάλα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό, το μόνο που τραυματίστηκε σοβαρά… είναι η υπερηφάνεια των συμμετεχόντων, που φαινομενικά το διασκεδάζουν. Στο τέλος του βίντεο όμως φαίνονται και τα αληθινά τραύματά τους… πάντως φαίνεται να έχει πλάκα.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η ελεύθερη, η αρραβωνιασμένη και η παντρεμένη…

Οι 3 χειρότεροι ζωδιακοί συνδυασμοί!