in

Η ομορφότερη οικογένεια του Χόλιγουντ σε μια μοναδική φωτογράφηση για τη Vogue

To πιο λαμπερό και πολυσυζητημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ και τα έξι τους παιδιά, είναι πραγματικά εκθαμβωτικοί σε αυτή τη σπάνια και πολύ προσωπική φωτογράφηση που υπογράφει για τη Vogue η Annie Leibovitz.

Οι φωτογραφίες από το τεύχος, που θα κυκλοφορήσει στις 21 Οκτωβρίου, δημοσιεύτηκαν σήμερα και δείχνουν όλη την οικογένεια σε τρυφερές στιγμές, αλλά κυρίως τη διάσημη ηθοποιό η οποία παίζει με τα παιδιά της στην παραλία. Η Τζολί η οποία φιγουράρει και στο εξώφυλλο του περιοδικού έδωσε συνέντευξη στη δημοσιογράφο Elizabeth Rubin και εκτός από την καριέρα της και την ηλικία της, μίλησε και για τα παιδιά της.

898317_angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-x

Το «By the Sea» που κυκλοφορεί τον επόμενο μήνα στους κινηματογράφους, μετά το Mr. & Mrs. Smith είναι η δεύτερη ταινία όπου Brad και Angelina θα εμφανιστούν ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη σαν παντρεμένο ζευγάρι. Το αξιοσημείωτο όμως αυτή τη φορά είναι πως την ταινία έγραψε και σκηνοθέτησε η ίδια η Angelina.

«Είναι η μοναδική ταινία που έχω κάνει η οποία βασίζεται εξ’ ολοκλήρου στο τρελό μυαλό μου» λέει η Angelina για το By the Sea. «Ο σκηνοθέτης ήταν πολύ συγκεντρωμένος. Η ηθοποιός ήταν ανισόρροπη. Και ο συγγραφέας βαθιά μπερδεμένος» συμπληρώνει χαριτολογώντας, δεδομένου πως πίσω από όλες αυτές τις ιδιότητες κρύβεται η ίδια.

898318_angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-05

«Ως καλλιτέχνες θέλαμε με τον Brad να βρούμε κάτι που θα μας βγάλει από τη βολή μας» εξηγεί για την ιδέα πίσω από τη δημιουργία της συγκεκριμένης ταινίας. «Να είμαστε ωμοί ηθοποιοί. Δεν είναι και ό,τι πιο ασφαλές. Αλλά η ζωή είναι μικρή». Σχετικά με το αν πρόκειται για αυτοβιογραφική ταινία, η ίδια το αρνείται.

Απαξιεί καν να ασχοληθεί με το γεγονός πως οι περισσότεροι θα περιμένουν να διαβάσουν κάτι πίσω από τις γραμμές, βλέποντας την ταινία. «Ο Brad κι εγώ έχουμε τα θέματά μας» σχολιάζει, «αλλά αν οι χαρακτήρες μας έμοιαζαν έστω και λίγο δεν θα μπορούσαμε καν να κάνουμε την ταινία».

898322_angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-01_-2-

Βέβαια το φιλμ έχει μια πιο προσωπική χροιά, καθώς στηρίζεται εν μέρει στη ζωή της μητέρας της. «Η μητέρα μου ήταν η Μάνα Γη και ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο» λέει η Angelina.

Τα παιδιά του ζεύγους Jolie-Pitt κάνουν μαθήματα κατ’ οίκον με δασκάλους από διάφορες θρησκείες, που μιλούν και διαφορετικές γλώσσες μεταξύ τους. Η Angelina τα παίρνει πολύ συχνά μαζί στα ταξίδια που κάνει σε Ασία, Αφρική, Ευρώπη, «για να δουν που γεννήθηκαν»- όπως λέει χαρακτηριστικά. «Δεν τα διαχωρίζω. Τα αγόρια ξέρουν ότι είναι από την Ασία, αλλά θέλω να γνωρίζουν και την ιστορία από τις αδερφές τους και την πατρίδα της μαμάς τους. Αντί να πάω λοιπόν μόνο με τη Ζαχάρα στην Αιθιοπία, πάμε όλοι μαζί στην Αφρική και περνάμε θαυμάσια».

Η ηθοποιός μίλησε όμως και για την ηλικία της, σχολίασε το γεγονός πως μεγαλώνει και έχει ήδη αρχίσει να βιώνει τα πρώτα στάδια της εμμηνόπαυσης. Ωστόσο αναφέρει: «Νιώθω πως πατάω στα πόδια μου σαν γυναίκα. Η μητέρα και η γιαγιά μου στα 40 τους άρχισαν να πεθαίνουν. Είμαι 40 κι ανυπομονώ να γίνω 50 και να δω πως τα κατάφερα».

898321_angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-02

898327_angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-041

898341_angelina-jolie-pitt-november-2015-cover
Πηγή

11 πράγματα που “ξενερώνουν” όλους τους άντρες!!!! Το 5ο το χειρότερο όλων!!!

Η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους σε 90 δευτερόλεπτα.Το εντυπωσιακό βίντεο της εξέλιξης από τον πίθηκο στον άνθρωπο!