in

Καλώς τα δεχτήκαμε! Η νέα λειτουργία του Facebook που θα κλείσει σπίτια!

Από τότε που το Facebook αποφάσισε να ενεργοποιήσει το κουμπί του like, πριν από 7 χρόνια περίπου, είναι λογικό να έχεις ξεχάσει σε πόσες φωτογραφίες έχεις χαρίσει τον χαρακτηριστικό υψωμένο αντίχειρα του Facebook.

Αν θες, λοιπόν, να φρεσκάρεις τη μνήμη σου ή αν θες να δεις, έτσι “πληροφοριακά”, μόνο και μόνο για να ενισχύσεις τις γνώσεις σου, που έχει κάνει like ο φίλος σου ή η φίλη σου τώρα μπορείς.

11

Αν πάλι θες να τη γλυτώσεις μπορείς να αρχίσεις να κάνεις unlike ή να ενισχύσεις την ασφάλεια του προφίλ σου, όσον αφορά για το ποιος μπορεί να δει τις φωτογραφίες που έχεις κάνει like στο Facebook.

O τρόπος, λοιπόν, για να μπορέσεις να δεις ποιος έχει κάνει like και σε ποιες φωτογραφίες είναι πολύ πιο απλός απ’ όσο φανταζόμασταν, καθώς αρκεί μια απλή αναζήτηση.

12

Πηγαίνοντας λοιπόν στη μπάρα αναζήτησης του Facebook γράφετε photos liked by και το πρώτο γράμμα του ονόματος που επιθυμείτε και ως “δια μαγείας” μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες που το συγκεκριμένο άτομο έχει “Αρέσει”.

Και κάπως έτσι, το Facebook μετατρέπεται και επίσημα στη μεγαλύτερη κουτσομπόλα όλων των εποχών.

athensmagazine.gr

Για να Ευχαριστήσει τη Γυναίκα του, Αυτός ο Άντρας Πήρε Βιάγκρα. Ωστόσο, Πήρε Υπερβολική Δόση και Αυτό που Γίνεται στη Συνέχεια θα σας Κάνει να Ξεκαρδιστείτε στα Γέλια!

Ο Άντρας της αποφάσισε να της ζητήσει Διαζύγιο. Εκείνη δέχτηκε, υπό έναν Όρο…