in

Μίτσυ Καρρά: Δείτε τη σωσία της Βουγιουκλάκη που την «ντούμπλαρε» στις ταινίες

Δείτε τη σωσία της Αλίκης Βουγιουκλάκη.Η Μίτσυ Καρρά ήταν η σωσίας της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη που την τούμπλαρε σε πολλές σκηνές.

Η Δήμητρα Καπετανοπούλου όπως ήταν το πραγματικό της όνομα, σε συνέντευξή της το 1960 στην εφημερίδα «Απογευματινή» μίλησε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στη ταινία «Η νεράιδα και το παλικάρι» καθώς χρειάστηκε να την αντικαταστήσει σε κάποια μακρινά πλάνα επειδή τότε η ηθοποιός ήταν έγκυος τον γιο της, Γιάννη.

«Τότε η Αλίκη (Βουγιουκλάκη) ήταν έγκυος στο Γιάννη της στα μέσα των γυρισμάτων της ταινίας «Η Νεράιδα και το Παλικάρι». Οπότε ζητούσαν σωσία. Η Φίνος, με την οποία εργάστηκα δύο χρόνια, με χρησιμοποίησε στα δύσκολα και μακρινά πλάνα» , εξομολογήθηκε.

Πώς ήταν όμως να συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες σταρ; «Μοναδική εμπειρία. Είχαμε τις καλύτερες σχέσεις. Με αγαπούσε και εκτιμούσε αυτό που έκανα. Ήταν γενναιόδωρη και πολύ καλή με τους συνεργάτες της. Το ίδιο και ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ. Περάσαμε όμορφα στην Κρήτη. Ήταν μαζί και ο σύζυγός και τα παιδιά μας, οπότε για μένα ήταν ένας συνδυασμός εργασίας και διακοπών».

Δείτε τη σωσία της Βουγιουκλάκη, Μίτσυ Καρρά:

Vougiouklaki-sosias
Πηγή

Γνωρίστε τον Νικολάι Βαλούεβ. Τον ψηλότερο και βαρύτερο παγκόσμιο πρωταθλητή πυγμαχίας που έχει υπάρξει ποτέ στην ιστορία

ΤO ΘΥΜAΣAI ΔAΡΜEΝE…! Τι έκανε o δαρμένoς Κoυμoυτσάκoς oταν τoύρκoς πιλoτoς δoλoφoνησε τo 2006 τoν ηρώα Κώστα Hλιακή…